999精品在线视频,手机成人午夜在线视频,久久不卡国产精品无码,中日无码在线观看,成人av手机在线观看,日韩精品亚洲一区中文字幕,亚洲av无码人妻,四虎国产在线观看 ?

參考答案

2021-08-14 22:49:02
考試與評價·高一版 2021年4期
關鍵詞:細節

選擇性必修1第1單元重點詞語歸納

1. manage to 2. insisted on being told 3. havent been put forward 4. committed himself to 5. was narrowly defeated 6. be paid to 7. other than 8. Its universally acknowledged that 9. draw some conclusions 10. To sum up

非限制性定語從句講與練

I. 1. which 2. whose 3. whom 4. where 5. who

6. when

II. 1—5 DCAAA

III. 1. who seemed 2. whose leading actor 3. which I like 4. which is 5. which made things

Helen Keller and Her Teacher

I. 1—4 BDAD

II. 1. used to 2. in which 3. until it has stopped

4. Not Mary but Tom 5. was admired for 6. It is a new book that

選擇性必修1第2單元重點詞語歸納

1. make sense of? 2. It is predicted that 3. rather than 4. provide them with 5. cut down 6. advocate rewarding 7. switched on 8. relevant experience 9. Com- bine two sentences into 10. get in touch with

將來進行時重點用法過關講練

I. 1. will be meeting 2. will be coming out / will come out 3. will go 4. Will you be having 5.? will be giving 6. will be writing 7. will be flying 8. will be flying 9. will be enjoying 10. will be attending

II. 1. will be having 2. will you be doing 3. will be watching TV at home 4. we shall be working in that factory

III. 1. 將來進行時 2. 一般將來時 3. 將來進行時 4. 一般現在時 5. 將來進行時 6. 將來進行時 7. 將來完成進行時 8. 將來完成時 9. 一般將來時 10. 過去將來時

IV. 1. to give 2. will live 3. will we be 4. can 5 will be making 6. can 7. will have 8. should 9. to make? ? 10. comes

What Will Life in the Future Be like?

I. 1—4 ACDC

II. 1. more useful than 2. The old 3. grow up 4. For example 5. It is important to 6. what he said

反意疑問句考點集萃

1—5 DDDDC 6—10 DBADB 11—15 CDBAA

Expressing Attitude and Emotion

I. 1—5 BCEFA

II. 1—4 ACDB

Whats It like to Become a Dad?

I. 1—4 DCAB

II. 1. gave birth to 2. saw her cleaning 3. with his head on his arms 4. wake up 5. had declared 6. hoping that

Getting to Know Mom

I. 1—4 CBAA

II. 1. is based on 2. To make our city beautiful? ?3. make sure that 4. As is known to all 5. have nothing to do with 6. Encouraged by her teacher

Find Success Your Own Way

I. 1—4 BDDC

II. 1. where he once lived 2. be impressed with /at / by 3. It turned out that 4. When / While doing? ? 5. in listening to 6. make progress

How to Get Slim?

I. 1. slim 2. doing exercises 3. chips

II. 1. Because there would be many unwanted side-effects.

2. The chance of heart problems is lowered and the chance of becoming fat is reduced.

3. Because they have high fibre-contents and may reduce the risk of cancer.

IQ Test

1. 易如反掌的事 2. Age 3. A=1, B=0, C=9 4. 32 (93+95=188, 188/4=47, 56+72=128, 128/4=32) 5. E。黑色的小方塊先是在大方框的四角上做順時針旋轉,而后在四邊中間上做順時針旋轉,下一幅圖就應該是黑塊在下邊框中點上的那一幅,所以選E。

閱讀理解專練(四)

A. 1—4 ADBC B. 1—4 DCBB

完形填空專練(四)

A. 1—5 CACBD 6—10 BABDA 11—15 DACBD 16—20 DCACB

B. 1—5 BDADB 6—10 CADBA 11—15 CACDB 16—20 BCADC

選擇性必修1第1單元同步檢測題

聽力錄音原文:

第一節:

1. W: I still havent got your homework!

M: Ill hand it in on Friday, I promise.

2. W: Next Tuesday at this time Ill be lying on the beach!

M: Have a nice holiday!

3. W: Come on, Jake. Lets try this shop now.

M: Oh, not another clothes shop. Im tired.

W: But I still need to find a new dress to wear for my birthday party.

4. W: Oh! Hello, Josh. Are you at the train station?

M: No. Im outside my office but Im getting on my bike now to cycle there. I can catch the 1:30 train.

5. W: Hello, Donny! Where are you?

M: Oh, hi, Mom. Im on the bus.

W: But its nearly eleven oclock.

M: Ill be home in half an hour.

第二節:

聽第6段材料,回答第6、7題。

W: Do you think you can take me to the Grand Hotel in 30 minutes?

M: It depends. If the traffic isnt too heavy... Anyhow, Ill try my best. Youve got enough time.

W: How much should I pay?

M: ?12.75, please.

W: Thanks a lot. Heres ?15. Give me ?1.00 back, please.

聽第7段材料,回答第8—11題。

M: You know how Ive been thinking about starting my own coffee shop.

W: Yes, youve been talking about it for as long as I can remember.

M: Well, the other day I was looking through the newspaper and by chance I found one for sale. Its the one on High Street. Its being sold very cheaply. Im seriously thinking about taking the? important step and buying it.

W: But I thought you wanted to start a business from the beginning.

M: Well, I did. But buying one thats already operating would save me a lot of time, money and hard work.

W: Mm, not necessarily. I heard that the business wasnt doing well and thats why theyre trying to sell it.

M: Yes, I know its a bit in a bad condition. Ill have special prices to bring in the customers. I think itll go well.

W: Maybe, maybe not. If I were you, Id write a list of the advantages and disadvantages. And consider the possibilities on both sides before making the decision.

M: Yes, thats a good idea.

第三節:

M: The guest for today is Sue Walter. She is a famous judge in court. Good morning Sue!

W: Good morning, Shon. I am glad to be here today.

M: Your new book, My World, will be published next week. Would you please tell us the theme of your book?

W: Well, I want people who have challenges in their lives to believe that despite their difficulties they can still accomplish a lot. One of my suggestions is to always ask for help.

M: Right. Whats the best part of being a judge in court?

W: Having a voice in the decision-making process. There is something extremely satisfying about that.

M: Youve been on the childrens program. So how do you explain your job to kids?

W: I give a very simplified version of what a judge does. I talk to them about how the law helps people solve their problems.

M: Whats your idea of happiness?

W: I think it would be satisfaction of enjoying things with others, meaning when you give it to others, whether its time, attention, a gift, anything, just those moments of sharing.

M: Thank you, Sue.

參考答案:

第一部分:聽力部分

1—5 BCACB 6—10 BCACB 11. (famous) judge 12. writer 13. Asking for help 14. Having a voice

15. Sharing (with others)

第二部分:筆試部分

I. 1. awarded 2. committed 3. is acknowledged

4. novelists 5. Apparently 6. theories 7. achievements

8. distinction 9. objective 10. patents

II. 1. came to power 2. take up 3. is quite distinct from 4. wear and tear 5. lead to 6. In conclusion 7. com- mitment to 8. throws light on 9. played a key role? ? ?10. sum up

III. 1. which 2. who / whom 3. where 4. who? ?5. which 6. where 7. whose 8. when 9. when 10. whose

IV. A篇 1. A。推理判斷題。根據The Invisible Boy中的“...tries to save the world...”及“...must pass three tests to get the power he needs to face the enemy.”可知他很有勇氣,故答案為A。

2. C。細節理解題。比較四本書可知Pirates of the Storm為免費書籍。故答案選C。

3. A。推理判斷題。根據Long Way to Dodge中的“...a lot of... to cross, two children to look after, ...and outlaws (歹徒) on their trail, and a price... own...”可知Thomas Bertram為達成目標需要克服很多困難,故選A。

B篇4. B。細節理解題。根據文章第一段中“...child with the same IQ as Albert Einstein and Stephen Hawking...”與第二段中“...with an IQ of at least 160, is one of the brightest children...”可知,Oscar Wrigley被門薩俱樂部接受的原因是他的超高智商。故選B。

5. C。推理判斷題。從文章可推斷 Mensa應為一個組織,并不是某個人或某個家庭,故選C。

6. A。細節理解題。根據文章第五段中“Changing that gift to success is the challenge for his parents...”可知,將這種天賦轉變為成功對他的父母來說是一個挑戰,故選A。

7. D。寫作意圖題。本文主要是為了講述高智商男孩Oscar Wrigley的故事,故選D。

C篇 8. C。細節理解題。根據第一段最后一句“detected repeated radio signals from a galaxy 1.5 billion light years away, possibly...”可得知,答案為C。

9. B。細節理解題。根據第三段第一句“When you go into space, you become part of this overall collective called ‘Humanity,”可得知,答案選B。

10. A。段落大意題。根據選項和第四段中的“This magic has worked all the way along our journey into space.”和“answering a common question in science: ‘Are humans alone in the universe?”可得知,答案選A。

11. C。主旨大意題。根據第一段和最后一段內容可得知,C項符合大意,故選C。

D篇 12. C。細節理解題。根據第二段中“He has devoted his whole life to digging into the beginning (and the end) of the universe.”可知霍金一生致力于探索宇宙的起源與終結,由此推斷黑洞和大爆炸理論是關于宇宙的。故選C。

13. A。代詞指代題。根據第三段中霍金所言“It is to completely understand the universe...”可知霍金的目的是要完全地理解宇宙,由此推斷下半句中“...why it is as it is...”it指代the universe,故選A。

14. B。細節理解題。根據文章第四段中“...Hawking caught a bad illness that slowly stopped him from moving or talking.”可知霍金患上了一種疾病,這種疾病逐漸地剝奪了他運動和說話的能力,故選B。

15. D。推理判斷題。雖然霍金的一生很短暫,但是他的精神以及他在天體物理學領域的杰出成就會永久存在。文章在最后一段中引用了英國一位內政大臣的話“地球的簡史,永恒的星星”來形容他。故選D。

V. 1—5 CFGBA

VI. 1—5 CADAA 6—10 CBDBC 11—15 DBBAC 16—20 ABDCA

VII. 1. had achieved 2. Officially 3. is considered 4. extracting 5. to say 6. which 7. successful 8. industrial 9. before 10. the

VIII. 1. fond后面加of 2. go→went 3. 去掉supper前的the 4. fresher→fresh 5. saw→see 6. was →were 7. wonder→wonderful 8. when→that / which或者去掉when 9. travel→traveling 10. place→places

IX. One possible version:

I am going to attend “Science Week” to be held by Embassy of China in the UK, which aims at helping the local people to have a better understanding of China and its science and great scientific achievements.

As far as I am concerned, there are a variety of activities, such as listening to lectures and watching scientific movies. At the same time, you can also have a good knowledge of many famous scientists like Tu Youyou, who has been awarded for her discovery of artemisinin, a vital new treatment for malaria.

In my opinion, it not only helps me love science better but also introduce our country and its development, which is of great benefit to the world.

選擇性必修1第2單元同步檢測題

聽力錄音原文:

第一節:

1. W: Have you taken my keys out of my handbag?

M: No, I saw they were with your handbag in the hall.

2. M: What happened to you? Youre so late.

W: My bike had some trouble, and I had to walk.

3. M: People say the manager doesnt like young people with long hair. Is that true?

W: Well, if you want to get the job, you had better get a haircut.

4. W: Im here to pick up Mimi. Is she all right?

M: I think she ought to stay here for at least another 24 hours. She still has a slight fever. Why dont you telephone tomorrow?

5. M: I was hoping to get some bread from the bakery before it closes.

W: My watch says 6:55. So we have about thirty-five minutes left to get there.

第二節:

聽第6段材料,回答第6、7題。

W: Wed like some information, please. We want to go to England.

M: OK. What do you want to know?

W: Well, first of all, we want to know the air fare to London.

M: When do you want to go?

W: We dont really know, maybe July.

M: I see. Well, in May and June the fare is 480 dollars, but its less in March and April. Its only 460 dollars.

W: And what about July?

M: Its more in July.

W: More? How much is it then?

M: Its 525 dollars.

W: Oh... Ill think it over before I make the final decision.

聽第7段材料,回答第8—10題。

M: What are you doing, Jane?

W: I am planning for a party.

M: A party? What party? Your birthday party?

W: Of course not. My birthday is in December. Dont you remember? Its the companys party. The general manager wants to invite some famous scientists and bankers and professors from universities to the party, since these people are very important to the development of the company.

M: Have you finished your plan?

W: Finished? You must be joking. I have just started. I still need to get a lot more information and Ill have to write many invitation letters.

M: Can I help you?

W: Would you? That would be very nice. Let me tell you what to do first.

第三節:

My house is made out of wood, glass and stone. It is also made out of software. If you come to visit, youll probably be surprised when you come in. Someone will give you an electronic PIN (個人身份號碼) to wear. This PIN tells the house who and where you are. The house uses this information to give you what you need. When its dark outside. the PIN turns on the lights nearest to you, and then turns them off as you walk away from them. Of course, you are also able to tell the house if you want something. There is a home control console (控制臺), a small machine that turns things on and off around you.

The PIN and the console are new ideas, but they are in fact like many things we have today. My house works for you because you wear the PIN or hold the console.

I believe that ten years from now, most new homes will have the systems that Ive put in my house. I hope that one day I will stop thinking of these systems as new, and ask myself instead, “How will I live without them?”

參考答案:

第一部分:聽力部分

1—5 BBACC 6—10 CBCCA 11. software

12. electronic 13. control 14. hold 15. systems

第二部分:筆試部分

I. 1. phrases 2. secure 3. remote 4. automatic

5. routine 6. persuade 7. distant 8. efficient 9. critical

10. cancer

II. 1. distance 2. efficient 3. preference 4. instantly 5. abnormal

III. 1. persuade White to change his mind

2. watching TV to 3. been warned of danger 4. are not available in 5. combine work with pleasure

IV. 1. caught fire 2. switched on 3. kept in touch with 4. Early on 5. daily routine

V. 1. met→meeting 2. have→having 3. worked→working 4. would→will 5. performed →performing

VI. A篇 本文為應用文。主要介紹了三個青少年在國外的學習經歷。

1. C。細節理解題。根據Mariko Okada—Tokyo ...So I got lots of speaking practice... Carla Fonseca—Rio de Janeiro I spent last year studying English in London. ...Alvin Chen—Hong Kong. I had English classes six hours a day, five days a week描述,可知這三個人都是去國外學英語。故選C。

2. A。細節理解題。根據Carla Fonseca—Rio de Janeiro... I missed my family, and I really missed my two cats.描述,可知卡拉不太喜歡待在外國。故選A。

3. D。推理判斷題。聯系下文three teenagers experiences in year-abroad programmes.描述可知,Travelers Corner可能是一本關于旅行的雜志。故選D。

B篇 本文是一篇記敘文,講述了兩名大學生因勇救落水兒童而犧牲,當地居民自發舉行了祭奠儀式送別英雄。

4. C。詞義猜測題。劃線詞后的“on the afternoon. December 14, 2002 when three school students skating on a frozen lake in Qingcheng Park in Hohhot”是事情發生的時間和地點,由此可知劃線詞詞義為“發生”,故C項正確。

5. D。細節理解題。根據第二段中的“A student who was unwilling to tell his name said he and his classmates from the local college were taking photos at the lake.”可知,兒童落水時,大學生們正在湖邊拍照,故D項正確。

6. B。細節理解題。根據第二段中的“Two children were quickly rescued, but the third died.”可知,一名落水兒童當場死亡;再根據“Two of the rescuers, Liu Ye and HaoLongbiao, also died of cold and exhaustion.”可知,參與救人的兩名大學生死于嚴寒和體力不支,一共有三名學生死亡,故B項正確。

7. A。作者意圖題。根據第一段可知,作者認為勇救落水而犧牲的兩名大學生是英雄。由此可知,作者寫這篇文章就是號召大家學習他們的英雄事跡,故A項正確。

C篇 文章介紹了美國人擔心隨著科技發展機器人會代替人類工作,增加富人、中產階級和窮人之間的收入差距,主張政府限制機器人的社會現象。

8. D。推理判斷題。根據第一段中的“Americans are worried about new technology.”、第二段中的“About 75 percent of Americans questioned by Pew said automation will increase income inequality between the rich and the middle class and the poor.”、第三段中的“Some of the concerns about technology come from a distrust about whether machines will always make the right decision.”以及第四段中的“Most Americans want the government to limit automation.”等信息可知美國人對科技的態度,他們擔心新技術帶來的變化,認為自動化將增加富人、中產階級和窮人之間的收入差距,主張限制自動化。由以上觀點可以看出美國人認為科技是不可信賴的。

9. A。細節理解題。根據第四段中的“85 percent want to limit machines to mostly doing jobs that are dangerous or unhealthy for humans.”可知多數美國人希望政府讓機器人從事一些危險或對人類不健康的工作。

10. B。推理判斷題。根據最后兩段中的“His talk centered on the uncertain future facing young people. ‘Our generation will have to deal with tens of millions of jobs replaced by automation like self-driving cars and trucks,”和“Zuckerberg said young people will have to find projects that will bring both jobs and direct benefits to the people of the world.”可知Zuckerberg認為年輕人必須面對許多工作自動化的現實,尋找能給世界人民帶來工作和直接利益的項目。

11. C。主旨大意題。根據第一段中的“Americans are worried about new technology. They are concerned that machines. Including robots, will take over work now done by humans.”和下面每段中心句可知美國人擔心隨著科技發展機器人會代替人類工作,增加富人、中產階級和窮人之間的收入差距。Americans Worry Robots Will Take Jobs概括了全文內容,適合作為文章標題。

D篇 這是一篇說明文。短文介紹了蘋果和微軟兩家公司不同的經營模式,以及各自商品所側重的不同方面。

12. B。細節理解題。由第一段中的“While Microsoft, which stole a move out of the Apple Playbook, won cheers from high-end, creative-class consumers like business analysts, media designers and music producers.”可知,從蘋果Playbook中搶先一步的微軟則贏得了高端創意階層消費者的喝彩,比如商業分析師、媒體設計師和音樂制作人。所以我們能從第一段中學到微軟的新產品大受歡迎。故選B項。

13. D。推理判斷題。由第二段大意可知,如果你看過像《少數派報告》這樣的科幻電影,湯姆·克魯斯似乎通過觸摸來操作懸掛在半空中的圖片和數據,展開手指以增加細節,并通過手指的點擊將文件和信息從一個文件夾滑到另一個文件夾,你可以看到微軟是如何展示出它的產品的。所以通過這部科幻電影所展示出的高科技的情節,可以判斷出作者第二段提到科幻電影是為了展示微軟的新產品有多時髦。故選D項。

14. D。詞義猜測題。由第三段大意可知,與此同時,蘋果新產品的發布幾乎就像是蘋果電視的一些出色的促銷活動。他們夸口說,新的Macbook Pro有更小的尺寸和更多的功能,一個新的觸摸屏替代了筆記本電腦的功能鍵。所以通過上下文的語境可以判斷出,第三段中加下劃線的“boast”可能是brag“自夸”的意思。故選D項。

15. A。推理判斷題。通讀全文可知,短文介紹了蘋果和微軟兩家公司不同的經營模式,以及各自商品的所側重的不同方面。所以這是一篇關于經濟和商業的短文。故判斷出我們最有可能在報紙經濟和商業這一版面讀到這篇短文。故選A項。

VII. 本文是一篇說明文。主要介紹了為什么要預測未來及如何預測未來。

1—5 DAGFB

VIII. 鏡子識別測試表明大熊貓沒有自我意識,不能辨認出鏡子中的自己,它會認為是另外的大熊貓對自己造成威脅。

1—5 CACAC 6—10 BABDB? 11—15 CDCBC 16—20 ABADD

IX. 這是一篇議論文。本文論述了通常認為不可能實現的事情,經過努力,也會改變,只是需要耐心。

1. was 2. actually 3. the 4. or 5. to reduce 6. cleaner 7. that / which 8. amazing 9. changes 10. patient

X. 本文為應用文。火車旅行在今天是非常不同的體驗。很少有東西能與中國的高鐵相匹配,尤其是它仍在發展的車速。這種速度被稱為“中國速度”。中國速度對國家意味著很多。近30年來,中國在經濟、科技等各個領域迅速發展。有如此成就的中國,已成為全世界羨慕的典范。

1. Little→Few 2. that→which 3. 在known前加is 4. 刪除a lot of中的of 5. had→has 6. building→buildings 7. reached→reaching 8. increasing→increasingly? 9. so→such 10. a→the

XI. One possible version:

My Dream Career

Good morning, everyone! Today, please allow me to deliver a brief speech on the career I will take up in the future.

Since my early age, I have been admiring tour guides who travel worldwide, enjoying the spectacular scenery, appreciating different cultures and enriching their life experience at the same time. Besides, this career is financially rewarding as well so that I can live a well-off life. Additionally, I will have more opportunities to meet people from all walks of life, which is both challenging and interesting.

To be a good guide is no easy job, for it requires years of practice and continual learning. Therefore, my dream cant be fulfilled without industrious work to pave the way.

Thank you for listening!

選擇性必修1第1—2單元階段檢測題

聽力錄音原文:

第一節:

1. M: I cant find my new tie. I need it for tonights party.

W: Lets look for it later. Right now I need your help fixing this shelf before I paint it.

2. W: Nick, why dont you come and join us this afternoon? Therell be a lot of fun.

M: Id love to, but Ive got an exam.

W: What about tomorrow afternoon?

M: Saturday is OK.

3. W: Whats the matter? Are you hurt?

M: I slipped on the stairs and fell down. I think my arm is broken.

W: Let me see. I dont think its broken, but we are going to see the doctor right now.

4. M: Excuse me. Do you know where the post office is?

W: Of course. Go to the corner and turn right. Walk one block and turn right again. The post office is on the corner.

5. M: Can I take a message for Wang Ming?

W: Thank you very much. Please tell him to give Dong Jin a call when he gets back. He has my? number.

第二節:

聽第6段材料,回答第6、7題。

M: Hi, Sue, hows it going?

W: Oh, Frank. Just fine. How are your classes?

M: Pretty good. Im glad this is my last term here, though.

W: Why is that? I thought you were enjoying school.

M: I was, but now Im getting tired of it. Im ready for the real world.

W: What are you planning to do when you graduate?

M: First I want to travel a little, and then get a good job as a computer expert.

W: Sounds good. I still have three terms to go before I graduate.

M: Youll make it! Well, see you later.

聽第7段材料,回答第8—10題。

W: Youre not looking very cheerful. Whats the matter with you?

M: Oh, nothing special. Im just thinking a lot.

W: About the job?

M: About everything, about catching the same train every morning, sitting in the same office all day, watching the same television programs...

W: You need a holiday.

M: It wasnt always like this, you know.

W: How do you mean?

M: Well, our great-great-grandfathers had more fun, didnt they? I mean, they hunted for their food and grew their own vegetables and did things for themselves. We do the same sort of job for years and years. Theres no variety in our lives.

W: You need a holiday. Thats the matter with you.

第三節:

W: Hello, Homer Office Supplies. Can I help you?

M: Yes, its Thompson Electronics here. We have an account with you.

W: Oh, yes, how can I help?

M: Weve just had some printers delivered, but they are the wrong ones.

W: Oh, dear, I do apologize for the mistake.

M: I dont know how you could have got it wrong. We order from you all the time.

W: I know, but unfortunately, weve been having a problem with our computer system.

M: Well, how can we sort this out?

W: Could you bear with me a moment, please? Ah, yes, I have the order here. You want 25 HW3C56 printers. Is that correct?

M: Yes, thats right. But youve sent us 25 HW56 instead.

W: I see. I will sort it out right away, and we will post the order special delivery.

M: Thanks.

W: I will put a 300 dollar credit on your account, to make up for the inconvenience as well. Is that? ? alright?

M: Oh, thats very nice. Thanks.

參考答案:

第一部分:聽力部分

1—5 BABAC 6—10 ABBCB 11. wrong 12. 3C56 / 3c56 13. system 14. special 15. credit

第二部分:閱讀理解

I. A篇 本文是一篇廣告布告類短文閱讀。文章主要介紹了紐約的幾個溜冰場。

1. D。細節理解題。根據文章中“As Manhattans only free skating rink, and centrally located at that, it tends to be mobbed (圍聚) with waits up to 2 hours on weekend days.”可知曼哈頓布萊恩特公園的免費溜冰場到了周末往往會被擠爆,需要等待兩個小時。故選D。

2. A。細節理解題。根據文章中“Manhattans only year-round skating rink is a delight thats been around since 1965.”可知,切爾西碼頭的露天滑冰場的特別之處在于,它是曼哈頓唯一一個全年開放的溜冰場。故選A。

3. C。細節理解題。根據文章最后一段中的“Admission is $25—$32 for adults, children up to 12 years S15, skate rental $12.”可知,兩個成人最低門票是$25×2=$50,一個11歲孩子最低門票是$15,自帶滑板不需要租金,故總共需要$65。故選C。

B篇 這是一篇人物傳記類閱讀。文章主要講了上周日,英國導演詹姆斯·卡梅隆為他的電影《深海探險》創造了單人深海潛水的世界紀錄。

4. B。細節理解題。答案定位在第二段“‘Most people know me as a film-maker, Cameron said.”可知,大多數人都知道詹姆斯·卡梅隆是電影制片人,故選B。

5. A。推理判斷題。答案定位在第二段“The Abyss, which is about a submarine that comes across an alien species.”由此推斷出電影《深淵》發生在水下,故選A。

6. C。推理判斷題。答案定位在最后一段“‘I see this as the beginning, Cameron said. ‘Its not a one-time deal. This is just the beginning of opening up this new frontier.”由此推斷出,卡梅隆將繼續他的深海探險,故選C。

7. D。主旨大意題。第一段是全文的主題句,結合全文內容,可知這篇文章主要講了一位導演的深潛,故選D。

C篇 荷蘭醫生Christian Eijkman離開荷蘭前往爪哇島為島上的人們尋找治愈一種叫作beri-beri的疾病,并最終成功發現了導致疾病的原因是維生素缺乏的故事。

8. B。詞義猜測題。結合上文可知荷蘭醫生Christian Eijkman離開荷蘭前往爪哇島,島上的許多人都有一種叫作beri-beri的疾病,因此他要去那里試著找到一個治愈的方法。故可推測劃線單詞的意思為“治療”,故選B。

9. C。細節理解題。根據第一段大意可知克里斯蒂安·艾克曼前往爪哇島幫助爪哇人治療疾病。故選C。

10. C。細節理解題。根據第二段“He raised some chickens. He didnt eat them, but made experiments on them.”可知Christian Eijkman飼養了一些雞來進行他的實驗。故選C。

11. D。推理判斷題。根據第二段中“Eijkman realized that he had made an important discovery—that some things in food could prevent disease. These things were named vitamins. The Javanese were not getting enough vitamins because they had actually removed the part that contains vitamins. Later, other diseases were also found to be caused by the lack of vitamins in a persons food.”可知Christian Eijkman的實驗是成功的。故選D。

D篇 本文是一篇說明文,隨著技術進步,很多公司使用更多的機器人,不再需要很多全職工人。零工經濟時代很快就會到來。

12. B。推理判斷題。根據第三段第一句“Uber and many other companies are working on developing cars and trucks that dont need a driver in the drivers seat.”可知Uber公司開發了無人駕駛技術,會大大地減少雇傭司機的工資付出,公司的運營成本會越來越低。故B項正確。

13. B。推理判斷題。根據第四段最后一句“The problem is that not only do such part-time workers lack reliable full-time jobs and sick pay, but they cant enjoy health insurance and longer-term benefits.”可知兼職工作的人無法享受生病工資,也就是說全職工作的人可以享受sick pay,這也是sick pay的優勢。故B項正確。

14. A。推理判斷題。根據文章最后兩句“But closing the doors to foreign trade wont bring jobs back. It will only slow the global economy and hurt American exports, shrinking the U.S. economy and accelerating job loss.”可知作者認為關閉對外貿易并不能讓工作機會回歸,只會減緩全球經濟發展并傷害美國的出口。由此可見作者支持對外貿易。故A項正確。

15. D。推理判斷題。根據文章前兩段可知技術進步讓公司使用更多的機器人,不再需要很多全職工人。再根據第四段第一句“And then there is the ‘Gig Economy (零工經濟) that has some businesses moving toward part-time, on-demand employment.”可知零工經濟時代很快就會到來。故D項正確。

II. 本文講述了我們的人生只有一次,在這樣珍貴的人生中我們要學會找到自己真正需要的東西,并且做些讓自己快樂的事情,同時面對生活中的突如其來的改變時要學會沉著應對,學會處理,讓自己的生活變得有意義。

1—5 FACBD

第三部分:語言知識運用

I. 1. crucial 2. objective 3. evaluate 4. property

5. extract 6. liquid 7. obtain 8. substances 9. accurate

10. paragraph

II. 1. committed 2. academic 3. apparently 4. con- clusion 5. novelist 6. acknowledged 7. analysis 8. boiled 9. librarian 10. resistance

III. 1. wear and tear 2. In conclusion 3. lead to

4. switched off 5. no longer

IV. 1. to 2. from 3. from 4. to 5. for

V. 1. After leaving university 2. talking about the days 3. forgot to post 4. the instant I heard 5. prevented us from completing

VI. 本文是記敘文。在作者被診斷為乳腺癌之后,她沒有像其他人那樣自怨自艾,而是用一種積極樂觀的態度和病魔斗爭,并成為了作家。

1—5 ADCBD 6—10 BCAAC 11—15 BADBC 16—20 DBDCA

VII. 1. useful 2. with 3. different 4. which 5. greatly 6. an 7. meaningful 8. organizing 9. itself 10. and

第四部分:寫作

I. 這是一篇應用文。信中主要介紹了中國剪紙藝術展覽的情況以及剪紙作為一項傳統的藝術形式已有1500多年的歷史,人們經常在節日和婚禮上用剪紙裝飾他們的家。

1. 在attend前加to 2. 去掉next前的the

3. traditionally→traditional 4. had→has 5. in→with

6. pattern→patterns 7. they→there 8. what→how

9. much→more 10. hear→hearing

II. One possible version:

China dreams are made up of all Chinese peoples dreams. As a middle school student, whats my dream?

I dream of becoming a teacher when I grow up, and I hope to work in my old school. Because I want to reward my teachers for teaching me so well. Ill also try my best to teach my students as my teachers taught me. To achieve my dream, Ill have to study harder from now on. Ill never give up my dream no matter what difficulties I meet. Im sure my dream will come true as long as I hold on to it.

If everyone does so, I strongly believe our China dreams must come true and China will get better and better.

猜你喜歡
細節
細節
不讓細節打敗自己
以細節取勝 Cambridge Audio AXR100/ FOCAL ARIA 906
怎樣進行細節描寫
留心細節處處美——《收集東·收集西》
奇妙的細節
用Adobe Camera Raw還原隱藏的細節
夏日養生重細節
幸福(2017年18期)2018-01-03 06:34:47
細節取勝
Coco薇(2016年10期)2016-11-29 19:59:58
決定成敗的,絕不是細節
山東青年(2016年1期)2016-02-28 14:25:30
主站蜘蛛池模板: 欧洲精品视频在线观看| 91av成人日本不卡三区| 精品欧美一区二区三区在线| 91视频国产高清| 国产精品久久久久久久久久久久| 少妇被粗大的猛烈进出免费视频| igao国产精品| 亚洲福利视频一区二区| 日韩精品一区二区深田咏美 | 福利在线不卡| 九九精品在线观看| 97在线视频免费观看| 国产精品福利在线观看无码卡| 精品成人一区二区三区电影| 国产精品自拍露脸视频| 亚洲最大福利视频网| 日韩AV无码一区| 无码精油按摩潮喷在线播放| 欧美激情网址| 欧洲极品无码一区二区三区| 成人精品区| 夜夜操天天摸| 青青青亚洲精品国产| 日韩欧美国产综合| 国产色婷婷视频在线观看| 国产精品视频系列专区| 四虎永久免费在线| 国产成在线观看免费视频| 国产精品一线天| 亚洲精品色AV无码看| 亚洲a免费| 九九热这里只有国产精品| 中文毛片无遮挡播放免费| 美女内射视频WWW网站午夜| 国产精品白浆在线播放| 午夜欧美理论2019理论| 91福利免费视频| 国产91特黄特色A级毛片| 日韩不卡高清视频| 欧美日韩午夜| 99在线观看免费视频| av大片在线无码免费| 亚洲AV无码久久天堂| 久久香蕉国产线看观看亚洲片| 亚洲国产清纯| 成人在线观看一区| 亚洲精品男人天堂| 亚洲永久精品ww47国产| 92午夜福利影院一区二区三区| 无码一区中文字幕| 亚洲国产日韩视频观看| 4虎影视国产在线观看精品| 国产白浆一区二区三区视频在线| 精品免费在线视频| 亚洲人成网址| 欧美五月婷婷| 91香蕉国产亚洲一二三区 | 欧美亚洲国产视频| 国产美女精品人人做人人爽| 国产精品亚洲一区二区三区z | 国产精品成人啪精品视频| 国产欧美在线观看一区| 久久久久亚洲精品无码网站| 欧美中文字幕在线二区| 日韩国产黄色网站| 美女扒开下面流白浆在线试听| 国产在线观看91精品| 亚洲成人福利网站| 2022国产无码在线| 女人18一级毛片免费观看| 五月激情婷婷综合| 国产精品密蕾丝视频| 久久久精品国产亚洲AV日韩| 久久久久久久久久国产精品| 亚洲成人高清无码| 国产幂在线无码精品| 欧美成人影院亚洲综合图| 亚洲成人网在线播放| 中文字幕无码电影| av一区二区无码在线| 免费国产好深啊好涨好硬视频| 日本一区中文字幕最新在线|