999精品在线视频,手机成人午夜在线视频,久久不卡国产精品无码,中日无码在线观看,成人av手机在线观看,日韩精品亚洲一区中文字幕,亚洲av无码人妻,四虎国产在线观看 ?

參考答案

2018-11-29 16:40:45
瘋狂英語·新悅讀 2018年9期

●悅讀齋

生命最好的養料

Step 2 實踐·文本解讀

立意呈現

Ⅰ.1.unfortunate 2.disease 3.optimistic 4.EndingⅡ.1~4 ACDB

Ⅲ.1.In this essay, the author applies metaphor rhetoric to his writing.Exactly speaking,he uses nourishment to describe the father's affection,which leaves more room for readers to deeply explore and reflect on the essay.

2.The last paragraph reveals the theme of the text and uncovers the author's writing purpose of illustrating how vital love is to one's growth.

Step 3 運用·讀寫整合

1.讀寫任務

(1)語篇縮寫

【參考范文】

A little boy almost thought of himself as the most unfortunate child in the world due to his disease.One spring,the father promised that any child whose sapling grew best could get a favorite gift,but the boy gave up on the half way.A few days later,surprisingly, the tree of the boy was the best, and his father predicted that he would become an outstanding botanist when the boy grew up.Since then,the little boy slowly became optimistic and finally found the secret that his father had been fertilizing his small tree for a long time.Decades later,the little boy was elected President of the United States with the best nourishment—love.As is revealed in the text, love from parents can make a great difference to children.

【文體分析】

1.ears 2.freak 3.talent 4.session 5.operation 6.secret

【故事情節預測】

Any answer is possible.

【嘗試寫作】

Paragraph 1:

The years kept their profound secret,but the day did come.It was one of the darkest.He stood with his father over his mother's casket(棺材).Slowly, tenderly, the father stretched forth a hand and raised the thick hair to reveal the mother had no outer ears.“Mother said she was glad she never let her hair be cut,” his father whispered gently, “and nobody ever thought mother less beautiful, did they? ”Paragraph 2:

Shocked and moved,the son burst into tears.The secret kept for so many years reminded him of every moment his mother spent with him.On hearing that he was teased as a freak,the mother was heartbroken.When the operation was successful,his mother was over the moon.After he made great achievements and got married happily,his mother was delighted and satisfied.What a sacrifice his mother had made! It's the mother's love that really makes a difference.

了不起的學生們

立意呈現

1.Students 2.produced 3.film 4.struggles 5.problems

【寫作微技能】

【參考范文】

A flea market is opened to help people in nursing homes and orphanages,which is one of our school's traditional activities.The money made by flea market earnings will be given away to people in need,expressing our love and care in a special way.

Students have been excited about the flea market for weeks.We are divided into 24 stalls according to our classes where we can sell highquality used books,snacks and other types of handmade crafts.We tried ourbestto attract customers'attention.

By this experience,we grow to understand the importance of helping people,which gives us more precious memories from our school life.

北航志愿者和月宮365實驗

立意呈現

1.scientists 2.astronauts 3.Students 4.attempt 5.environment6.Data 7.mood 8.protein 9.ways 10.touch

語境助記

(1)entertained (2)meant (3)rely on (4)vital/crucial (5)consists of (6)guarantees (7)work out

托馬斯·斯沃斯,一個令人驚嘆的男孩

立意呈現

1.make 2.approach 3.programming 4.basics

5.Store 6.encouragement7.inspiration 8.club

9.designing 10.plan

語境助記

(1)couple (2)approach (3)developed a fascination for (4)opened up new possibilities (5)gets;inspiration (6)give you feedback

Ⅲ.對話時事

①delivered a speech ②promotingquality education; achievement; sustainable communities③It is vital that;role ④Inspired;aware;responsibility⑤motivate;to;achieve;success

連句成文

【參考范文】

WangYuan,UNICEFSpecialAdvocatefor Education delivered a speech in the 7th Economic and Social Council(ECOSOC)Youth Forum held in New York this week.During his address,Wang Yuan made his commitment to promoting quality education and urged young people to support the achievement of the Sustainable Development Goals,and to help build sustainable communities.It is vital that we recognize the role that young people can play as agents of positive change in their communities and globally.Inspired by this speech,we teenagers should be aware of the responsibility.Whoever and whenever we are,responsibility will always motivate us to march forward and achieve even greater success.

寫給圣誕老人的信

Reading check

1.it 2.disappointment 3.builder 4.written 5.the 6.how 7.where 8.handed 9.to collect10.excited Language study

Ⅲ.1.I was killing my time at home when I discovered the online computer courses of your training center.2.When the time came to make the final decision for a course,I decided to apply for the one that reflected my interest.

3.It is often the case that anything is possible for those who hang on to hope.

Instant drills

Ⅰ.1.what a huge honour 2.in its current state

3.discuss the next item 4.they should provide the same environment5.to explain/unfold his plan

6.make a list of the things

Ⅱ.參考范文

Tom was hanging around on the street.He had just lost his job.The company he had worked in was a famous firm,for which he had taken it for granted that he would work all his life.He had no idea why it was in poor condition suddenly and signed off the way to be closed.He just hoped for a job now to support his family.He was looking around when he saw a poster,which made a list of kinds of foods shown in pictures.An idea suddenly came into his mind:why not open a restaurant himself?He felt excited at the thought and seemed to have seen a bright future on the way.

我偉大的逃亡:丹麥人的快樂

創新閱讀

The author compares his visit to Copenhagen to his great escape because he has such overwhelming attachment to the city that he is reluctant to say farewell to the city.What's more,by using great escape,the passage leaves its readers more room for reflection.

我作為一名無證移民的隱秘生活

Reading check

1~5CABCD

Language study

Ⅲ.1.When the man arrived at the valley,he found himself surrounded with fragrant flowers.

2.(1)Tom is good at maths, so is his sister.

(2)Jack didn't pass the exam, neither/nor did Mary.3.When it comes to learning English grammar,many students say they don't like it at all.

Instant drills

1.In addition to 2.wore on 3.take for granted

4.contribute to 5.leave nothing to chance 6.find ourselves missing 7.nor did I care 8.when it comes to

瓜子:舌尖上的中國

Reading check

1~4CDAB

Language study

Ⅲ.1.You must have been mad to talk to him.

2.When it comes to German,I know nothing.

Instant drills

1.I fancy 2.notice you 3.get together 4.close to 5.check out 6.to be laid out7.must have rained 8.when it came to

●知識吧

巧學妙記課標詞匯(Ⅴ)

1.qualities 2.selflessly 3.who 4.stopping

5.was voted 6.peaceful7.being sentenced

8.cruelty 9.hopeful 10.a

巧學妙記課標詞匯(Ⅵ)

1.the 2.entrance 3.designed 4.its 5.to 6.doubt 7.investigation 8.to sink 9.who/that 10.giving

●演武場

完形填空原創特訓

Task 1

作者下班開車回家的路上,看到一個喝醉了酒的人沿路蹣跚地走著,就停下車讓他搭了一個便車,作者為自己的助人感到很開心。

1.C 作者下班開車回家的路上,看到一個人沿路蹣跚地走著,就放慢速度,尋思著是否要讓他搭一個便車。

2.A 根據because the road was so _3_.可推斷是因為車太多作者沒有停車的勇氣。

3.D 根據Then the car behind me drove past me可推斷這處應指車太多,路有些擁擠。

4.B 作者不能確定自己是否需要停下來讓他搭車,但又發現他好像喝醉了,心里矛盾著,由此轉折語境可判斷選B項。

5.C 根據in my rear-view mirror可推斷,作者通過后視鏡觀察著他。

6.A 根據“A truck changed its direction to avoid him at one point—he didn't even _7_.”可推斷,此處指他明顯喝醉了。

7.D 他喝醉了,就連一輛卡車轉動方向盤避開他他都不在意,由生活常識可判斷選D項。

8.B 根據“Five minutes went by,he _9_.”可推斷,作者在車里坐著等待他的到來。

9.C 根據“My windows were down,and I asked him if he wanted a _10_.”可知,五分鐘之后他到達了作者的車邊。

10.A 根據上文whether to stop and give him a lift的提示可判斷選A項。

11.D 根據空前的not far enough和空后的“So he got in my car.”可推斷,他搭便車給作者增加的麻煩不大。

12.B 根據I'm really quite drunk和下文“He apologized_19_forbeingsodrunk.”可判斷,他正在為自己的醉道歉。

13.C 根據 “He was staggering down the road.”可知,他是走路回家的。

14.A 根據 “He told me he had __1_5_his uncle,and that he was a traveler.”可知,作者與他聊天。

15.D 根據I've been at a funeral可知,此處應指他埋葬了他的叔叔。

16.B 他稱呼作者為兄弟。

17.C 根據the joy was in the giving可推斷,作者拒絕了他的墨鏡。

18.A 既然是聊天當然是相互告訴了。

19.D 根據“___1_2_,I'm really quite drunk.”可知此處他是第二次道歉了。

20.B 根據Anywhere around here is fine for me可推斷,他到了目的地,作者將他放下車。

Task 2

回家途中作者先是和他人一起幫忙給一位女性抬被困住的車子,未果后就陪伴她一直等待救援的到來。

1.D 根據give way to an ambulance—had driven her car over stony obstacles可推斷,她試圖給救護車讓路。

2.B 根據“She couldn't move the car in any direction without_ __3_it.”可推斷她的車被困住了。

3.C 根據had driven her car over stony obstacles and had gotten her car _2_as a result可知,她的車被困住,如果生弄出來的話會損壞車子。

4.A 根據because the obstacles were too high可推斷他們失敗了。

5.D 他們嘗試了抬起車尾未果,即看見自己對此無能為力。

6.B 看著其他人的離去,作者意識到她會孤單的。

7.B 看著其他人的離去,作者換位思考,意識到她會孤單的。

8.A 根據After some talking可知,作者與她關系拉近后她邀請作者坐到她車里去。

9.C 根據 __1_7_assistance came可推斷,此處指她打電話請求援助。

10.B 援助要花5分鐘左右才能到達。

11.C 此處應指作者陪伴因車被困住的這位女性的這種情況。

12.A 車困在路中間擋著他人的路,她倍感焦慮,所以作者應該是安慰她。

13.D 車困在中間擋著他人的路了,那位女士當然感到有壓力。

14.C 她以為自己的車擋著他人的道了,但實際上麻煩不是很大,別人的車還是可以過去的。

15.A 她以為自己的車擋著他人的道了,但實際上麻煩不是很大,別人的車還是可以過去的。

16.B 根據句中的We laughed和all we needed was some tea for our picnic可知他們那種調侃的味道。

17.D 根據it would __1_0_about five minutes for someone to get there可知,大約5分鐘后援助終于到了。

18.B 根據asked for my phone number so she could return the _19_可知,此處應指她感謝作者。

19.C 她感謝作者,并討要作者的聯系方式,旨在回報作者對她的幫助。

20.A 當他們告別的時候,她的心情好像好多了。

Task 3

作者一生下來就體弱多病,父母又相繼地死去,但在年邁的外公外婆的照顧和好心老師的幫助下,作者一路走來,擺脫了困境,成了一位老師,并創立了自己的公司。

1.D 根據with fluidin my brain and stayed in hospital for four months可知,作者年幼有病,母親過世后由外公外婆照顧。

2.B 醫生說作者活不到一歲,但作者做到了。

3.C 過不了多久作者開始哮喘,產生了許多呼吸性問題。

4.A 作者得了哮喘,醫生擔心他活不到3歲。

5.D 根據上文were told by the doctors that I wouldn't reach my first birthday. ____2_,I made it to my second birthday可推斷,此處指作者又一次逃過一劫。

6.B 根據my grandparents stepped in to _1_me可推斷,此處指作者父親對作者外婆承諾。

7.D 根據 “He told my ___6_that he'd be there for me when he got out.”和“He got out and took me to his house.”可知,作者的父親信守了他要照顧我的諾言。

8.A 父子倆過得很好的時候,不幸的是作者在6歲的時候,父親被人殺死了。

9.C 根據encourage me to speak up可推斷,作者變得不愛說話了,即害羞了。

10.B 作者是因為生活的變故變得沉默,再根據encourage me to speak up可推斷,此處指老師通過聊生活來激勵作者。

11.D 根據下文“When I did,it was the first time that I felt _12_and realized I could add value.”可知,此處指數學老師鼓勵作者去幫助他人學數學。

12.B 根據realized I could add value可推斷,此處指作者感覺自己可以做些有用的事。

13.C 初中時候的數學老師鼓勵作者輔導別人數學,高中時的數學老師也同樣鼓勵作者輔導別人。

14.A 輔導別人應該是教育家的工作。

15.D 小的時候因為生活的變故太多,作者無心學習,故成績也不好,但到了高中獲得了上大學的全額獎學金,由此可判斷選D項。

16.B 根據上文played an important part in encouraging me to be a(n) _14_可推斷,作者大學畢業后應該是成了老師。

17.C 根據空后的a motivational speaking business,JB Inspires和全文最后一句可知,此處指作者26歲的時候創辦了自己的公司。

18.A 根據前文所介紹的作者的多種變故可知,他的早年生活是極其糟糕的。

19.C 親人和老師對作者都非常好,在作者的眼中都是善良的好人。

20.A 根據作者小時候生活中的種種變故和空后的and lost可推斷,作者感覺到心都碎了。

Task 4

作者偷偷抽煙,被侄女發現并提出不要抽煙的建議之后,作者戒煙了!

1.C 作者不想讓自己的侄女知道自己抽煙所以躲著她,即確保不讓她發現。

2.A 根據下文I love you,auntie中的提示可判斷選A項。

3.D 作者不想讓自己的侄女知道自己抽煙,但還是讓她發現了。此處前后表示轉折。

4.B 根據watch me smoke from behind the balcony door可推斷侄女跟隨著作者。

5.C 根據上文I used to sometimes have a cigarette after lunch or dinner可推斷作者是煙民。

6.A 當作者一家人坐在一起參加一次婚禮的時候,此處應是引導時間狀語從句。

7.D 一家人坐在一起參加一次婚禮當然是高興的事了。

8.B 根據because it'll make you ___9_and die quickly可推斷,侄女認為作者不應該抽煙。

9.B 根據空后的die quickly可推斷此處應指變得衰弱。

10.A 根據thinking I wouldn't see you可推斷,此處侄女的意思是作者躲在陽臺抽煙。

11.D 作者不敢光明正大地抽煙,在侄女看來,很明顯作者知道抽煙是不對的。

12.B 由上文 “Most of my family didn't know I was a _5_.”可知,多數人不知道作者抽煙,這下得知作者抽煙的事實當然感到震驚了。

13.A 侄女的媽媽認為作者是不抽煙的,而女兒說抽煙,因此認為女兒說錯了。

14.C 在侄女看來,姑姑抽煙,但媽媽又不準自己說她抽煙,那就不是說謊了嗎?

15.B 見此情況作者馬上轉變談話的話題。

16.D 作者后來不再抽煙了,希望侄女也不再記得自己抽煙的這一事實。

17.A 根據前文可知,文章只提到了家庭成員。

18.B 在聽了侄女說自己關于抽煙這一事之后作者戒煙了,由此可推斷作者應該是從親人那里得到了鼓勵。

19.D 侄女叫作者不要抽煙,當然算是建議了。

20.C 作者聽從侄女的建議戒煙了,作者當然認為這是一個好主意。

Task 5

有一天,一個男孩發現了一株即將枯萎的花,由于自己賴以生存的星球污染嚴重,男孩不得不將它移植到月球上,很快月球上就遍地鮮花。

1.D 根據and spaceships you could ever need可推斷此處指發明。

2.B 根據空后的so much with rubbish和下文everywhere was so polluted的提示可判斷選B項。

3.C 該星球污染嚴重,故所剩的動植物不多。

4.A 根據空后noticed a small red flower inside中的inside可推斷花應該在洞里。

5.D 根據almost dying可推斷病得嚴重。

6.B 根據with roots,soil and everything可推斷,男孩將花連根和土整體挖出,當然得小心翼翼。

7.C 將花挖出來以后,小男孩開始另外找地方種下。

8.A 根據looking for a place where he could look after it可推斷,他到處找地方。

9.D 污染過于嚴重以致連一朵花有可能生存的地方都找不到。

10.B 抬頭看天空才能注意到月亮。

11.C 根據The flower was very ____5_—almost dying和there was no place the flower could ______9 live in可推斷,此處指花在月球上可以生存。

12.A 穿上太空服爬進宇宙飛船,由此可判斷選A項。

13.D 月球遠離污染。

14.B 根據空后的The flower was so well cared for可知,男孩每天飛到月球上去照料花。

15.C 根據全文最后一句中flowers will only be able to grow on the moon的提示可判斷選C項。

16.B 根據these other flowers spread onto other flowers可推斷,移植到月球上的花發芽,并長出了許多花。

17.D 隨著花發芽蔓延,不久以后月球就遍地都是花了。

18.A 隨著花發芽蔓延,月球很快就遍地都是花,即月球表面被花所覆蓋。

19.C 花呈現出粉紅的光澤。

20.B 花所呈現出的粉紅光澤可能是在告訴我們,如果你不照顧好你賴以生存的星球,花只能在月球上生長的日子就會到來,由此可判斷選B項。

主站蜘蛛池模板: 国产一区二区三区在线精品专区| 亚洲免费毛片| 亚洲精品制服丝袜二区| 99热国产这里只有精品无卡顿"| 日本欧美成人免费| 日本免费福利视频| 中国精品久久| 人妻21p大胆| 国产区人妖精品人妖精品视频| 操操操综合网| 一级毛片免费不卡在线| 国产日本欧美在线观看| 免费可以看的无遮挡av无码| 97影院午夜在线观看视频| 丝袜亚洲综合| 国产成人亚洲无码淙合青草| 2021最新国产精品网站| 亚洲天堂视频网站| 亚洲精品亚洲人成在线| 久久国产精品波多野结衣| 亚洲综合亚洲国产尤物| 真实国产精品vr专区| 无码福利日韩神码福利片| 亚洲欧美日韩另类在线一| 亚洲人成网线在线播放va| 日韩欧美国产中文| 91在线一9|永久视频在线| 色悠久久久久久久综合网伊人| 欧美激情二区三区| 国产精品第一区在线观看| 午夜少妇精品视频小电影| 成人午夜天| 久久一色本道亚洲| 99精品国产电影| 国产精品护士| 无码日韩精品91超碰| 国产xx在线观看| 亚洲制服丝袜第一页| 91在线无码精品秘九色APP| 91小视频版在线观看www| 日韩国产无码一区| 亚洲综合中文字幕国产精品欧美| 国产成人精品第一区二区| 亚洲香蕉在线| 久草视频中文| 成年人午夜免费视频| 国产福利免费在线观看| 久久超级碰| 伊人久久婷婷| 国产丝袜丝视频在线观看| 欧美色丁香| 国产JIZzJIzz视频全部免费| 日韩在线视频网| 青草视频久久| 亚洲国产一区在线观看| 日韩高清中文字幕| 91成人精品视频| 波多野结衣中文字幕一区二区| 国产 在线视频无码| 99久久精品国产综合婷婷| 操国产美女| 无码专区第一页| 久久久久人妻一区精品色奶水| 亚洲成人一区二区三区| 亚洲成人www| 97视频精品全国在线观看| 久久久无码人妻精品无码| 亚洲av日韩av制服丝袜| 国产欧美中文字幕| 亚洲视屏在线观看| 亚洲成肉网| 亚洲综合婷婷激情| 欧美国产日韩一区二区三区精品影视 | 东京热高清无码精品| 欧美在线三级| 九色视频线上播放| 日韩激情成人| 亚洲三级片在线看| 免费99精品国产自在现线| 国产精品女熟高潮视频| 日韩国产精品无码一区二区三区 | 亚洲第一精品福利|