999精品在线视频,手机成人午夜在线视频,久久不卡国产精品无码,中日无码在线观看,成人av手机在线观看,日韩精品亚洲一区中文字幕,亚洲av无码人妻,四虎国产在线观看 ?

2022年高考英語模擬試題

2022-05-30 12:23:04方莉苗黃依凡賈衛劉佳劉娟劉昱榆張囡周天鸞
廣東教育·高中 2022年5期
關鍵詞:科學

方莉苗 黃依凡 賈衛 劉佳 劉娟 劉昱榆 張囡 周天鸞

第二部分 閱讀(共兩節,滿分50分)

第一節(共15小題;每小題2.5分,滿分37.5分)

閱讀下列短文,從每題所給的A、B、C、D四個選項中選出最佳選項。

A

What is sky garden?

ABOUT SKY GARDEN

Sky Garden is Londons highest public garden–a lively social space with 360-degree views of the citys iconic skyline. Access to the Sky Garden is free of charge, but spaces are limited. Visits must be booked in advance through this site, and can be made up to three weeks in advance.

OUR GARDEN

Sky Garden was designed by award-winning landscape architecture practice Gillespies. To create our richly planted terraces, the designers chose a variety of drought-resistant(耐旱的)Mediterranean and South African species. Individual plants were chosen to work in harmony with the space–flourishing(長得茂盛)all year round in full colour. Among the flowering plants are African Lily(Agapanthus), Red Hot Poker(Kniphofia)and Bird of Paradise(Strelitzia reginae)–alongside fragrant herbs such as French Lavender.

HISTORY

Sky Garden is located in 20 Fenchurch Street–designed in 2004 by world-famous Uruguayan architect Rafael Vi?觡oly. With his distinctive design, the building is extremely beautiful and impressive–using expansive sheets of glass, and growing larger as the eye travels upwards.

How to visit?

Opening hours

PUBLIC GARDEN - TICKETED HOURS

Mon–Fri: 10am–6pm

Sat–Sun: 11am–9pm

Bank Holidays: 11am–9pm

BUILDING OPENING HOURS

Mon–Thu: 10am–12am(last entry 10.30pm)

Fri–Sat: 8am–2am(last entry 12.30am)

Sun: 8am–12am(last entry 10.30pm)

Walk-in guests

Although we recommend booking a free access ticket, we accept walk-ins all day!Come along and ask our team and we will do our best to fit your visit to Sky Garden in.

Book a free ticket

Sky Garden is accessible to all, and entry is free of charge. Tickets are available to book on a weekly basis, up to three weeks in advance of your visit.

There are occasions when Sky Garden will be closed for public access, see these dates here.

If you have any questions regarding access, our customer service team will be happy to help.

1. What can visitors do in the garden?

A. Attend a famous festival.

B. See the inexpensive glass.

C. Enjoy varieties of plants.

D. Interact with the famous designer.

2. When can visitors buy the tickets?

A. At 11:00 a.m Monday.? B. At 10:00 a.m Saturday.

C. At 7:00 p.m Friday. D. At 8:00 p.m Wednesday.

3. Where should visitors go if they have any questions about entrance?

A. The travel agency. B. The customer service.

C. The online system. D. The garden owner.

B

“Im an unconventional parent,”says Ed Stafford,who is best known as the first person to walk the entire length of the Amazon River. His wife is fellow explorer Laura Bingham, who sailed the Atlantic in 2014 aged just 21. The pioneering power couple now balance their ambitions with family life.“If shes away, I will be at home with Ran. We practice co-parenting.”

“There is no need to think parenthood should be boring. Just go out and do the things you love,”says Ed.“I think its fair to say that theres always been a restlessness(不安現狀)beneath the sort of things Ive done. I decided I wanted to do something completely off my own back, so I presented an idea to the Discovery Channel. I said put me on a desert island for two months on my own with no food or water or survival kit of any description–no knife, no lighter, not even any clothes.”

Ed revealed that his biggest struggle wasnt the lack of survival equipment, however–it was the pressure of being alone. He described the experience of spending so much time alone as “extraordinarily scary”.

Luckily, in the adventure that made him famous, an extremely difficult and tiring 4,490-mile walk through the rainforest from Peru to Brazil, he met Cho, a local man who knew the dangerous places and the safe places staying by Eds side for two entire years. This unique bond helped Ed to overcome the most testing situations.“I was held at gunpoint three times by drug dealers and I was even arrested for murder at one stage, which I promise I didnt do. But what upset me most was that the Queen hadnt personally signed my passport,”Ed says, assuring the audience that his incredible tales are true.

Striking the right balance between independence and company is the secret to survival in all kinds of situations. It would seem–including parenting, the most ordinary yet incredible mission of them all.

4. Why does Ed Stafford say he is an unconventional parent?

A. His wife is the primary caretaker.

B. He thinks co-parenting unnecessary.

C. He balances independence with parenting.

D. He walks the entire length of the Amazon River.

5.Which of the following best describes Ed Stafford?

A. Boring.? ? ? ?B. Conservative.

C. Demanding.? ? ? D. Adventurous.

6. What is the biggest challenge Ed faces in his adventure?

A. Lack of company.? ?B. Lack of food.

C. Lack of water.? ? ?D. Lack of survival equipment.

7. What can we learn from Eds rainforest adventure from Peru to Brazil?

A. The adventure went smoothly.

B. Chos company helped him a lot.

C. The adventure lasted for two years.

D. Ed was not satisfied with the Queen.

C

Fish has long been viewed as an ideal protein(蛋白質)source and the significant source(來源)of fatty acids such as DHA. Health authorities have sometimes advised people to consume fish at least twice per week.

Globally, an estimated one trillion(萬億)fish are caught each year, illegal and mistaken catches not included. About half of the commercial fishing industry targets wild fish and other sea animals and half relies on“farms”. Concerns about both sectors grow each year.

Overfishing is rapidly destroying the living environment of sea creatures. Experts predict that, if current trends continue, by 2048 there will be a global collapse(崩潰)of all species currently fished. Various infections from farmed fish have an impact on numbers and global warming is changing habitat(棲息地); for example, sea temperatures in the Strait of Georgia and Fraser River are one and a half degrees warmer than 50 years ago. With the same goal as in agriculture business–to produce the most meat for the least money–fish farming is making the situation worse. Fish farms maintain a density(密度)of animals never seen in the wild. Poor living conditions include crowding, polluted water and disease outbreaks, causing stress, fear and pain in these animals.

Until the 90s, there was little scientific agreement that fish could feel. Since then, studies have made us rethink these beliefs. Scientific thinking can be strange; even as a child, the first time I went fishing, it was obvious the fish was not comfortable having a hook through its cheek. While farmed fish do not get the hook, out of water, their gills(鰓)cannot work normally, leading to a slow and stressful death for lack of oxygen.

Fortunately, those who like the flavor of seafood can still enjoy it without supporting environmental damage and cruelty. Products similar to breaded meat are now made from pea protein and the tastes are good. If you like the flavor of seafood, try alternatives such as Sophies or Gardeins fishless food.

8. What does the underlined word“sectors”in paragraph 2 mean?

A. Fields.? B. Barriers.? C. Targets.? D. Mistakes.

9. What does the third paragraph mainly talk about concerning sea creatures?

A. All species fished now.? B. Stress from overfishing.

C. Their living conditions.? D. Infections from farmed fish.

10. What can be inferred about fish from the text?

A. Theyll die without oxygen. B. They are afraid of hooks.

C. They have diseased gills.? ?D. They may have feelings.

11. What can be a suitable title for the text?

A. Why are fish capable of feeling?

B. Why search for fish alternatives?

C. What effects does overfishing bring?

D. What will fish farming be like in the future?

D

In the age of the Internet, theres no such thing as a private debate. But is that bad for science? Some scientists have had misgivings(疑慮). When debates in any field move beyond the halls of universities and government agencies, there is potential for misuse of information and public confusion. But open debate can also foster communication among scientists and between the scientific community and the public.

More recently, a heated debate has taken place over how to distribute the COVID-19 vaccines(疫苗). For those that require two shots, should the period between them be lengthened so that more people can be vaccinated sooner? Should the second shot be dropped altogether? It isnt difficult to discover that open debate—whether on television, in newspapers, or on social media—encourages diverse voices and increases the likelihood of a good outcome.

Although this seems like a sound approach to problems, some have questioned the manner in which the debate was conducted. However, their anxiety seems misplaced. The days of having a confidential debate about scientific issues are gone, thats for the best because these days, the public can access debates about science regardless of where they take place. What matters is getting to the right place in terms of the science—deciding what the question should be, the appropriate way of answering it, and the correct interpretation of the data.

For many scientists, public debate is a new frontier. But rather than avoiding such conversations, let the debates be transparent and dynamic, wherever they are held. If we want the public to understand science is an honorably self-correcting process, lets do away once for all with the idea that science is a fixed set of facts in a textbook. Instead, let everyone see the noisy, messy discussions that advance science and lead to decisions that benefit us all.

12. What concerns some scientists in the age of the Internet?

A. There is no private debate.

B. Debates go beyond the walls of official agencies.

C. Open debate promotes communication.

D. Public debate does no good to science.

13. Why does the author mention the case of“two shots”in paragraph 2?

A.To put forward two questions.

B. To arouse readers curiosity.

C. To evidence an argument.

D. To make a comparison.

14. What is the authors attitude to public debate?

A. Favorable.? B. Anxious.? C. Unclear.? D. Doubtful.

15. What does the last paragraph mainly talk about concerning public debate?

A.Its appeal to the public.

B. Its benefits for science.

C. Its classification as a new frontier.

D. Its differences with science.

第二節 (共5小題;每小題2.5分,滿分12.5分)

閱讀下面短文,從短文后的選項中選出可以填入空白處的最佳選項。選項中有兩項為多余選項。

Dating and Job Hunting

There are a lot of similarities between looking for a job and looking for a significant other. Sure, there are differences–probably best not to end an interview with a kiss–but the similarities are worth noting.? ? ? 16

First impressions are everything.

We only have one chance to make a first impression, and theres no taking it back. When people first meet you, they only know the you sitting in front of them. Put simply: going for a clean and put-together look can send a great first impression on the other person.? ? ? 17

Identify whether their goals align(一致)with yours.

Why would an employer hire you if you indicate your real passion is acting but you are applying for a research role? Of course honesty is the key.? ? ? 18? ? ? ?This is one of the top reasons that companies pass on candidates, and you certainly are not setting yourself up for success in dating with these types of closed-minded responses. Its best to keep doors open and then close them if and when youre ready.

19

Nobody needs to know your medical histories, why you had such a bitter break-up, or the names of all your first cousins the first time they meet you. Keep it brief and light, and professional in the interview setting. It is imperative (迫切的) to remain positive and professional while allowing your personality to shine.

Everyone loves to be loved.

There are people who love to play hard-to-get.? ? ? 20? ? ? ?On the other hand, how would you feel if someone said“I love you”, and you replied,“Let me think about it and I will get back to you.”his is silly — dont make them wait.

A. Too much personal information is a turn-off.

B. Sharing your information allows your personality to shine.

C. But it is best to keep answers about the future open-ended

D. Youd better answer those open-ended questions more thoroughly.

E. If you want advice on how to score a second date or interview, here are four top tips.

F. This allows for them to concentrate on what you are saying and not on what you are wearing.

G. Regarding interviewing, it is a common misbelief that you should take a day to accept a position.

第三部分 語言運用(共兩節,滿分30分)

第一節(共15小題;每小題1分,滿分15分)

閱讀下面短文,從每題所給的A、B、C、D 四個選項中選出可以填入空白處的最佳選項。

My brother and I were driving home together, absorbed in a conversation. Because of this? ? ? ?21? ? ? , my brother took a wrong turn.

Unfortunately, the turn took us towards a bridge and no way to turn back. My brother? ? ? ?22? ? ? ?$4 for the bridge toll and drove on, frustrated(沮喪)by the? ? ? ?23? ? ? .

We eventually? ? ? ?24? ? ? ?an exit slip-way(岔道). My brother? ? ? ?25? ? ? ?a black Mustang pulled over to the side. A young guy was standing nearby,? ? ? ?26? ? ? . I was busy trying to? ? ? ? 27? ? ? ?the way next, but my brother? ? ? ?28? ? ? ?and asked if he needed any help. And he did. He had a flat tire and needed a wrench(扳手)to? ? ? ?29? ? ? ?it off.

My brother gave him a wrench and helped him change the

30? ? ? . The young man kept? ? ? ?31? ? ? ?us. He pulled out $20 and tried to give it to us.“No,”I said.“We were never supposed to even get on that bridge. We? ? ? ?32? ? ? ?a wrong turn. But now we know why we did.”

What I loved most was? ? ? ?33? ? ? ?my brother throughout the process. He was able to turn his anxiety into? ? ? ?34? ? ? ?energy, and to see a chance to help even in an otherwise negative situation, which can only come from a calm? ? ? ?35? ? ? ?and an open heart.

第二節(共10小題;每小題1.5分,滿分15分)

閱讀下面短文,在空白處填入1個適當的單詞或括號內單詞的正確形式。

People perform smooth and attractive moves, all while standing on a bamboo strip in the river. You may think its? ? ? ?36? ? ? ?scene from a martial arts movie,? ? ? ?37? ? ? ?actually it is a form of intangible cultural heritage(遺產): bamboo drifting(獨竹漂).

Bamboo drifting? ? ? ?38? ? ? (begin)in the Chishui River area of Guizhou over 2,000 years ago. Now, bamboo drifting competitions? ? ? ?39? ? ? (hold)every year during Dragon Boat Festival. In these competitions,? ? ? ?40? ? ? ?is the most difficult is keeping ones balance.

Yang Liu, 24, is an inheritor(繼承人)of bamboo drifting. She learned it? ? ? ?41? ? ? ?her grandmother when she was 7.

In the past 17 years, Yang Liu has drifted all year round, in winter cold and summer heat. Now, she is able to do“Chinese qinggong”on the water. She also shows creativity when spreading the culture. For example, she? ? ? ?42? ? ? (creative)combines dance with bamboo drifting? ? ? ?43? ? ? (make)it more graceful. As hanfu culture has been on the rise, Yang started wearing hanfu when performing,? ? ? ?44? ? ? (bring)a beautiful classic feel. In 2020, Yang registered on social media platforms and posted her videos.

“I want it to spread to other? ? ? ?45? ? ? (country) so that more people around the world will like Chinese culture,”she said.

第四部分 寫作(共兩節,滿分40分)

第一節(滿分15分)

假定你是李華,你校即將組織一個以“變廢為寶”為主題的手工技能大賽,你受學生會委托寫一則英文宣傳稿,請大家積極參與。內容包括:

1. 比賽意義和要求;

2. 比賽時間和地點。

注意:

1. 詞數80詞左右;

2. 可以適當增加細節,以使行文連貫。

第二節(滿分25分)

閱讀下面材料,根據其內容和所給段落開頭語續寫兩段,使之構成一篇完整的短文。

It was the start of the 2010–2011 winter season. I had been a heli-ski(直升機滑雪)guide for 13 years. Flying into this valley, things were starting to look a little sweeter.

On a normal day, I was on a helicopter guiding a group of thrilled passengers longing to ski down the mountain. After a quick scan of the helicopter area, Jim, our pilot, began to climb. Heli pilots often like to fly above mountains like a ski tourer going uphill, circling their way back and forth across the land. Jim is one of the best pilots I know—calm and extremely skilled, with thousands of hours of mountain flying under his belt. The wind could be blowing 35 mph, and if you asked him how things were going, Jim would give a little shrug(聳肩)and say,“Aw, ya know, a little windy, but its workable.”If he didnt like the conditions, he would let you know in that same calm voice: “Well, now, maybe its time we head down.”Either way, you listened to Jim.

The relationship between guide and pilot is vital to a safe and successful day in the mountains. Jim and I worked together as a team, making decisions based on detailed weather forecasts and human factors, like the experience of the group. Over the years, wed built a close partnership—we made choices in an attempt to reduce the other persons stress while guests laughed and stared excitedly out the windows in the back of the helicopter.

During the slow climb up the mountain, I looked across to our landing: a spot just above the trees. It seemed as though we were a bit higher than we needed to be. I was about to tell Jim when Jim said, in his ever-calm voice,“Erin, I think we just lost the engine.”

注意:

1. 續寫詞數應為150左右;

2. 請按如下格式在答題卡的相應位置作答。

Time seemed to stop.

Then, in an instant, I felt the hardest impact Ive ever experienced.

答案與點撥

第二部分 閱讀

第一節

(A篇)本文介紹了英國的一處景點“空中花園”,分別從它的內外部景觀,歷史以及游客須知等方面進行介紹。

1. C 細節理解題。由大標題OUR GARDEN下面的“To create...in full colour”可知“為了創造我們種植豐富的梯田,設計師選擇了各種耐旱的地中海和南非物種。單獨的植物被選擇來與空間和諧地工作——全年都充滿色彩”,即游客可以欣賞花園里的各種植物,故選C項。

2. A 細節理解題。由題干中的tickets可定位到大標題 How to visit?下面的購票時間:Mon–Fri: 10am–6pm, A選項的時間段在此之間,故選A項。

3. B 細節理解題。由文章最后一句“If you have any questions regarding access, our customer service team will be happy to help.”可知游客如有入園問題可咨詢客服團隊,故選B項。

(B篇)本文主要介紹了冒險家艾德史塔佛和他對自己以往的冒險經歷的回憶。

4. C 推理判斷題。由第一段第三、四句和第二段的第一句可知,艾德為人父母之后沒有停止冒險的腳步,和妻子兩個人共同承擔照顧孩子的義務,當他去冒險的時候,妻子在家照顧孩子。他說自己不是一個傳統的父母,因為他繼續做自己熱愛的事情,平衡了個人追求與養育孩子,故選C項。

5. D 推理判斷題。由第二段最后一句可知艾德想嘗試荒島求生,是一個很有冒險精神的人,故選D項。

6. A 細節理解題,由第三段第一句話中的“being alone”可知,他在冒險中面對的最大的挑戰是沒有人陪伴,故選A項。

7. B 細節理解題。由第四段第二句話中的“This unique bond helped Ed”可知,Cho在雨林冒險中幫助了艾德非常多,故選B項。

(C篇)本文從“魚的價值”引出話題,談到漁業現狀令人堪憂,尤其是過度捕撈和養殖業兩個方面存在許多問題。最后以“魚也有感受”收尾,突出了魚肉替代食品的重要性。

8. A 詞義推斷題。由題干中的sectors和paragraph 2可直接定位到第二段最后一句;句中的both應是指上句中的the commercial fishing industry(商業性的漁業)和farms(養殖業),因此,sectors意為“方面”或“領域”,故選A項。

9. C 段落大意題。由第三段首句“過度捕撈正在迅速破壞海洋生物的生存環境”和段中的“養魚業使情況變得更糟”,以及最后一句“惡劣的生活條件包括擁擠、水污染和疾病爆發,給這些動物造成壓力、恐懼和痛苦”可知,本段是講過度捕撈和養魚業兩個方面導致海生物生存環境的惡化,故選C項。

10. D 推理判斷題。由第四段第一句“直到90年代,關于魚有感覺這一點,科學界還沒有達成一致。從那以后,研究讓我們重新思考這些信念”可推出“魚可能有感覺”,故選D項。

11. B 主旨大意題。文章從過度捕撈和養殖業兩個角度指出漁業現存的問題,說明漁業對環境和海洋生物具有消極影響,最后談到魚肉替代品的優點及獲取途徑,因此“為什么尋找魚肉替代品”最符合文意,故選B項。

(D篇)本文從一些科學家對公眾辯論的擔憂引出觀點——公開辯論對科學有促進作用。接著通過介紹對接種疫苗的公開辯論進一步指出公眾辯論鼓勵多樣的言論,增加問題得到好的解決的可能性,最后作者表達了對公眾辯論的支持,再次呼應主題,即通過公開辯論推動科學并作出最有利的決策。

12. D 事實細節題。由題干中的concern和in the age of the Internet可定位到第一段第三句“一些科學家擔憂的是公開辯論可能導致信息被誤用以及公眾困惑”,對比各選項,只有選項D(公眾辯論對科學沒有好處)正確。

13. C 推理判斷題。根據題干“two shots”可定位到文章第二段,shot在此處是“注射”的意思,第二段以“分-總”的結構通過對兩次疫苗注射的公眾辯論這一事例來論證觀點:“... encourages diverse voices and increases the likelihood of a good outcome.”故選C項。

14. A 推理判斷題。從第四段 The days of having a confidential debate ... where they take place.”可知作者認為私下討論科學的日子已經過去了,如今民眾對科學的公開辯論是不分何時何地的,最重要的是了解科學辯論的內容是什么,如何恰當地回應并解釋數據,故選A項。

15. B 段落大意題。本題用排除法較容易,因本文并沒有“its apeal to public(對公眾的吸引)”,可排除A項;也不是對比與科學的不同,可排除選項D項;C中classification是“分類”的意思,可排除選項C項。此外也可根據第四段第二句和最后一句可知不要避開公眾辯論,應該讓每個人看到這種辯論對科學的推進作用以及會得到惠及大眾的決策,故選B項。

第二節

本文主要介紹了一些在約會和面試共同的一些特點并對此給出的一些建議。

16. E 此空在首段句尾,并由文中給出的四個小標題可推出這是總起的句子。選項中的“here are four top tips”也與后文對應,故選E項。

17. F 此空考查對代詞的理解。上句給出建議“a clean and put-together look”,對應了選項中的“not on what you are wearing”,故選F項。

18. C 后文提到“this is one of the top reasons that companies pass on candidates”可推出前面給出的建議是有助于面試或約會。后文也提到了“best to keep the doors open”對應了選項中的“keep answers open-ended”,故選C項。

19. A 此空設在小標題。根據本段第一句提到“Nobody needs to know your medical histories”這句話可推出過多的信息可能會使別人失去興趣,故選A項。

20. G 此空下句有過渡短語“on the other hand”,并提到了在約會中的情景,可知上句舉的應該是關于面試的例子。G選項開頭也提到了“take a day to accept a position”也對應了后文的“dont make them wait”。

第三部分 語言運用

第一節

本文講述了“我”和哥哥有一次開車走錯路,導致交多了一筆路費,卻正好在途中幫助了一位需要換輪胎的小伙子。這讓我明白即使自己在沮喪的時候,也可以用冷靜的頭腦和善良的心靈幫助別人,將負能量轉化為正能量。

21. C 22. C 23. A 24. B 25. D 26. C 27. B 28. A 29. D 30. B 31. A 32. C 33. A 34. B 35. D

第二節

本文介紹了中國非物質文化遺產中發源于赤水河流域的黔北民間絕技——獨竹漂。

36. a? 因scene為可數名詞,泛指武俠電影中的一幕,表示“一”用不定冠詞。

37. but? 因前后句之間是轉折關系,意為“但實際上是……”,故填but。

38. began? 由over 2,000 years ago可知用一般過去時。

39. are held? 由Now和every year可知用一般現在時,又因主語competitions(比賽)與hold(舉行)是被動關系,用一般現在時的被動語態,主語是復數,故填are held。

40. what? 引導主語從句并在從句中作主語,故填連接代詞what。

41. from? 表示她“從”祖母那里學習這門技藝,用介詞from。

42. creatively? 修飾動詞combines,用副詞。

43. to make? 作目的狀語,用不定式。

44. bringing? 因句中已有謂語動詞started了,bring應為非謂語動詞,表示前面做法所帶來的結果,用現在分詞作結果狀語。

45. countries? 泛“其他的國家”,other后接可數名詞時,該名詞用復數。

第四部分 寫作

第一節

Recently, a handcraft competition entitled“Trash to Treasure”is scheduled to be held in our school, aiming to both raise the awareness of saving and recycling resources and enrich our campus life. Welcome to join us and enjoy it.

First of all, ranging from used bottles to discarded(丟棄的)materials, mostly the wastes in our daily life are in effect displaced treasures. Therefore, you are expected to carefully select, creatively design and eventually transform a certain piece of waste into a new environmentally friendly product, which will be displayed in the library on July 7th.? In addition, to get actively involved in the competition, you can participate in the making process either as an individual or a member of a team. Ultimately, whoever attends it will receive a trophy(獎杯)as a memorial award.

Hopefully, you would make it to our activity. I have the confidence that you will harvest a great deal.

Student Union

第二節

Time seemed to stop. Overwhelmed(不知所措)by a strong sense of astonishment and fear, I stood rooted to the ground, with my mouth half open. Jim allowed his training to take over and skillfully put the machine into an autorotation(自動旋轉)to avoid losing control of the helicopter. Meanwhile, I called 911 immediately, in the hope that they would come in time to save us. First-aid measures flooded into my mind as I dashed to the back of the helicopter, trying to calmly state the emergent situation to the passengers. Shocked though they were, they still did as I asked. We sat tall with our arms clasped round knees, waiting for the crash.

Then, in an instant, I felt the hardest impact Ive ever experienced. Everything was dark and silent, except for the voice inside my head wondering if this was the moment I was going to die. A sharp pain reminded me that I was still alive. I tried to check other people, but I couldnt move. After what seemed like forever, a rescue team came. They found us by identifying the signal of my phone. We were sent to a nearby hospital. Miraculously(奇跡般地), all of us were slightly hurt thanks to Jims instant act and my emergency measures. It dawned on me that we should always be equipped with necessary professional skills in case of an emergency.

責任編輯 蔣小青

猜你喜歡
科學
點擊科學
走進科學
走進科學
點擊科學
點擊科學
點擊科學
走進科學
科學大爆炸
小小藝術家(2019年6期)2019-06-24 17:39:44
科學
科學怪咖
主站蜘蛛池模板: 国产精品福利尤物youwu| 国产中文一区二区苍井空| 欧美午夜在线播放| 欧美成一级| 亚洲国产亚综合在线区| 国产精品美女网站| 99ri国产在线| 免费一看一级毛片| 亚洲综合日韩精品| 国产精品九九视频| 久久亚洲高清国产| 色哟哟色院91精品网站| 亚洲第一在线播放| 成人国内精品久久久久影院| 天天综合网在线| 日本高清免费一本在线观看| hezyo加勒比一区二区三区| 亚洲福利片无码最新在线播放| 澳门av无码| 中文字幕欧美成人免费| 欧美日韩在线第一页| 欧美区日韩区| 亚洲欧美综合在线观看| 99热这里只有成人精品国产| 国产精品偷伦视频免费观看国产| 欧美午夜网站| 五月婷婷综合色| 毛片网站观看| 99久久无色码中文字幕| 国产精品尹人在线观看| 国产第二十一页| 色悠久久久| 国产超碰一区二区三区| 欧美日韩免费观看| 国产91精品久久| 666精品国产精品亚洲| 国产精品美女在线| 精品1区2区3区| 国产熟睡乱子伦视频网站| 青青草原国产精品啪啪视频| 中文字幕欧美日韩| 国产日韩欧美精品区性色| 综合人妻久久一区二区精品| 国产成人精品一区二区三在线观看| 国产va欧美va在线观看| 欧美精品伊人久久| 在线免费不卡视频| 亚洲AV无码乱码在线观看裸奔 | 国产乱人伦精品一区二区| 亚洲天堂网视频| 91精品在线视频观看| 伊在人亚洲香蕉精品播放| www.91中文字幕| 亚洲最黄视频| 狠狠综合久久| 中文字幕在线免费看| 国产a在视频线精品视频下载| 青青草综合网| 久久美女精品| 在线色国产| 色视频国产| 中文字幕第4页| 亚洲中文字幕久久精品无码一区 | 巨熟乳波霸若妻中文观看免费| 亚洲免费播放| 色婷婷在线播放| 2020最新国产精品视频| 老司机久久99久久精品播放| 国产在线观看高清不卡| 欧美无遮挡国产欧美另类| 666精品国产精品亚洲| 日韩国产 在线| 国产成人8x视频一区二区| 精品人妻一区无码视频| 亚洲永久精品ww47国产| 日韩免费毛片视频| 国产不卡在线看| 日韩国产精品无码一区二区三区| 91亚洲免费视频| 1769国产精品免费视频| 欧美日韩精品一区二区视频| 国产精品不卡永久免费|