999精品在线视频,手机成人午夜在线视频,久久不卡国产精品无码,中日无码在线观看,成人av手机在线观看,日韩精品亚洲一区中文字幕,亚洲av无码人妻,四虎国产在线观看 ?

2013年高考廣東英語模擬試題

2013-01-01 00:00:00楊華新徐君婷羅厚健王耀文
廣東教育·高中 2013年4期

I. 語言知識及應用(共兩節,滿分45分)

第一節 完形填空(共15小題;每小題2分,滿分30分)

閱讀下面短文,掌握其大意,然后從1~15各題所給的A、B、C和D項中,選出最佳選項。

The food we eat has profound effects on our health. We are what we 1 , as the saying goes. Although science has made enormous 2 in making food more suitable to eat, it has, at the same time, made many foods 3 to eat. Some research has shown that perhaps eighty percent of all human illnesses relate to 4 and forty percent of cancer has something to do with the diet as well, especially cancer of the colon. Different cultures are more likely to cause different illnesses because of the food that is characteristic in these cultures.

That food is connected with illness is not a new

5 . In 1945, about 35 years ago, government researchers realized that nitrates(硝酸鹽), commonly used to 6 color in meats, and other food additives, caused cancer. Yet, these carcinogenic(致癌的) addictives remain in our food, and it becomes more 7 all the time to know which things on the packaging labels (標簽) of processed food are helpful or 8 because the additives which we eat are not at all so 9 . Farmers often give penicillin(青霉素) to beef and living animals, and because of this, penicillin has been 10 in the milk of treated cows. Sometimes similar drugs are given to animals not for medical purposes, but for 11 reasons. The farmers are 12 trying to fatten the animals in order to obtain a higher price on the market. Although the Food and Drug Administration (FDA) has tried 13 to bring these procedures under control, the practices 14 . Therefore, for the sake of the health of people, the government and people concerned still have a long long way to go to stop such 15 acts.

1. A. have B. eat C. want D. possess

2. A. profits B. advancement

C. preparations D. possibility

3. A. unsure B. unable

C. unfit D. unreasonable

4. A. diet B. culture

C. science D. effect

5. A. treatment B. design

C. method D. discovery

6. A. pretend B. preserve

C. prefer D. prevent

7. A. uneasy B. comfortable

C. difficult D. simple

8. A. nutritious B. beneficial

C. healthy D. damaging

9. A. direct B. indirect

C. unclear D. easy

10. A. felt B. found

C. told D. lost

11. A. beneficial B. scientific

C. financial D. educational

12. A. quickly B. nearly

C. fairly D. simply

13. A. repeatedly B. suddenly

C. terribly D. hardly

14. A. stop B. decrease

C. continue D. stay

15. A. unpleasant B. illegal

C. special D. regular

第二節 語法填空 (共10小題 ,每小題1.5分,滿分15分)

閱讀下面短文,按照句子結構的語法性和上下文連貫的要求,在空格處填入一個適當的詞或使用口號中詞語的正確形式填空。

It was already late when we started for the next town,which according to the map was about fifteen miles away on the other side of the hill. There we felt sure that we would find 16 bed for the night. Soon darkness fell after we left the village,but luckily we met no one as we drove fast along the narrow road 17 led to the hill. As our car climbed higher,it became colder and the rain began to fall, making 18 difficult to see the road.

After we had travelled for about twenty miles, there was still no sign of the town which was 19 (poor) marked on the map, we were beginning to get 20 (anxiety). Then, the car suddenly stopped. A quick examination showed that we 21 (run) out of the gas. 22 we had little food with us, we decided to spend the night in the car.

With our meals 23 (finish), I tried to go to sleep at once, but John, who was a poor sleeper, got out of the car after a few minutes 24 went for a walk up the hill. Soon he found, in the valley bellow, the lights of the town we were looking for. We at once pushed the car 25 the top of the hill. In less than a quarter of an hour, we were in the town.

Ⅱ. 閱讀理解(共兩節,滿分50分)

第一節 閱讀理解(共20小題;每小題2分,滿分40分)

閱讀下列短文,從每題所給的A、B、C、D和D項中,選出最佳選項。

A

A romantic message-in-a-bottle discovered by a mother and daughter at a Scottish beach has sparked a mystery about whether it could have travelled 5,000 miles across the seas from China.

Nicola MacFarlane,41,and daughter Lucy, four, from Portobello, near Edinburgh, were walking Portobello Beach when they came across an old glass bottle sticking out of the sand containing a note inside written in Mandarin.

Now the family are trying to work out if the letter has managed the extraordinary journey across the Philippine Sea, into the Indian Ocean and through both the South Atlantic and the North Atlantic Ocean's before washing up on the shores of Great Britain.

It is unclear when the letter was sent off, as it was written on Chinese Valentine's Day, or Qixi Festival as it is more traditionally known, which falls on the seventh day of the seventh lunar month. While the letter bears the date in line with the lunar calendar--- July 7, 2012--- it could have been sent off as recently as six days ago if it followed the modern calendar, which celebrated the occasion on August 23.

Whether the message has travelled thousands of miles from China or whether it was penned by a love-struck pair much closer to home remains a mystery. But for Nicola it doesn't matter --- she was still excited to read about the Chinese love story after having it translated. She said: “I really do hope that it is from China but even it is from nearer to home, it's still a lovely gesture and an inspiring find. It's a love story regardless of where it came from.”

Unable to read the Mandarin text, Nicola turned to the internet and her Australian friend, Julie Gould, whose daughter attended a Chinese school in Sydney. Several hours later Julie returned with the news that it was in fact a love letter. Nicola said: “It sounds to me like the couple are in love but cannot be together so they have sent the message to tell the world of their love. I'm blown away by it to be honest --- it's incredible that it has travelled all this way.”

In May 2008, a message in a bottle turned up on a Hebridean beach after completing a 4000-mile sea journey from the Bahamas.

26. According to the passage, the message-in-a-bottle was .

A. sent from China

B. meant for the British family

C. sent on Qixi Festival

D. picked up on Portobello Bench.

27. Nicola and Lucy might pick up the bottle on .

A. July 7,2012 B. August 23,2012

C. Chinese Valentine’s Day D. August 29,2012

28. How did Nicola think of this message-in-a-bottle?

A. She was sure it was from China.

B. She didn’t like the Mandarin text.

C. She considered it inspiring and romantic

D. She found the love story unbelievable.

29. How could Nicola understand the Mandarin text?

A. She got help from internet and her friend.

B. She sent it to a Chinese school in Sydney.

C. She learned Chinese on the internet.

D. She asked her friend to translate it.

30. The writer mentioned another message in a bottle in the last paragraph to .

A. show how popular a message in a bottle is

B. show a message in a bottle might travel a long way

C. encourage people to send a message in a bottle on their own

D. illustrate all kinds of message in a bottle are about love

B

“When I let go of what I am,I become what I might be... To hold, you must first open your hand. Let go.”

——Lao Tzu(老子)

There might not be another word in the English language that evokes as much opening, tenderness and possibility as release. On an emotional level, the ability to let go is the essence of what real intimacy(親密) is made from. Our human longing to hold onto those we love must mature if it is to survive into emotional release. The experience of release is found in all of the tiny, daily acts of forgiveness that most relationships demand. It grows in the trust that offers both partners the encouragement and freedom to follow one’s own heart with no fear of abandoning someone else, or being abandoned. Developing the courage to let go and release is the way to peace in ourselves and in our relationships.

Release is also a physical discipline and its practice offers one of the most healing and rewarding paths to living in a body. Seeking release is in fact a tenet of many spiritual disciplines. Every time we focus our attention on our capacity to let go, we lean into our current reality and rediscover the satisfying freedom to let things be as they are. This is where our willingness to release becomes a gateway to love, forgiveness and the courage to try again.

It is easy to be misled in this culture into believing that it is what we accumulate that defines our life. In actuality, the richest lives most often belongs to the people who strive for its opposite. Our ability to release and let go leaves room for what matters most. Release teaches that sometimes there is a more powerful force than our trying. Effort and aspiration are balanced by having the courage and insight to let go. As Lao Tzu reminds us, “By letting it go it all gets done. The world is won by those who let it go. But when you try and try, the world is beyond the winning.” Right now, think of what you can let go of and don’t try, just open your hands.

31. At the beginning of the passage, the author mentions Lao Tzu to .

A. introduce one of the greatest ancient Chinese

B. lead in the topic of the passage

C. encourage readers to learn more Chinese culture

D. tell the readers what “let go” is

32. To seek peace in ourselves, we can in our daily life.

A. give up when facing difficulties

B. forgive those who have hurt us

C. stop desiring for money and fame

D. trust everyone around us

33. What is not the advantage of releasing?

A. releasing helps people gain love

B. releasing gives people courage to try again

C. releasing teaches people to forgive

D. releasing protects people from misfortune

34. It is believed by many people that .

A. our happiness depends on what we own

B. the richest people strive for peace in soul

C. the ability to le go determines one’s fate

D. Letting go needs one’s courage and effort

35. This passage is probably written for .

A. adult B. teenagers C. couples D. educators

C

YOU probably hear it all the time ---people telling you to “learn English”. But does this mean children in English-speaking countries don’t need to bother learning a new language? Not at all. In fact, an even larger number of young people will soon be taught foreign languages, thanks to the mental advantages of bilingualism.

Psychologists once thought that growing up bilingual might lead to verbal delays---a late or absent development of talking. But US magazine Scientific American has revealed that this is not true, and reported that children who speak more than one language “show greater mental flexibility, a superior grasp of abstract concepts and a better working memory.” As the New York Times put it, “being bilingual, it turns out, makes you smarter.”

In Europe, learning foreign languages is increasingly popular. A European report shows that from 2005-2010, the percentage of European students learning a foreign language rose from 67.5 percent to 79.2 percent. Most European kids start learning another language at age 6. In Belgium, it starts at 3. New reforms being introduced in the UK will mean all children could be taught a foreign language, such as Mandarin or Greek, from the age of 7. The most popular foreign language for European kids was English, followed by German and French.

In comparison, Americans don’t give a fig for learning foreign languages. Compared to 50 percent of European adults who are bilingual, only 9 percent of adults in the US are fluent in more than one language, according to a 2011 report. American students are often not exposed to a second language until high school.

However, recent statistics show demand is growing in the US for people to become more bilingual. According to a USA Today chart released in July, 21 percent of US children speak another language at home. A number of institutions in the country are also pushing foreign languages in schools. Three school districts in Delaware will launch Chinese and Spanish programs next year. More people are learning Chinese, French and Spanish.

36. Psychologist used to believe that children who grow up bilingual .

A. are more flexible mentally.

B. are slow in the development of talking.

C. have a poorer working memory.

D. are smarter in understanding abstract concept.

37. It can be inferred from the passage that .

A. Americans are more interested in learning another language than Europeans.

B. British kids began to learn foreign languages at the earliest age.

C. 21% of US children study a foreign language in the school.

D. not all schools in America are teaching foreign languages.

38. What does the phrase “give a fig for” mean?

A. attach importance to B. have talent for

C. invest money in D. have demand for

39. Which are the most popular foreign languages in the US?

A. Mandarin and Greek.

B. English, German and French.

C. Chinese, French and Spanish.

D. Chinese, German and Greek.

40. What is the main idea of this passage?

A. Chinese is becoming more popular in western countries.

B. The benefits and advantages of growing up bilingual.

C. Western worlds are paying more attention to learning foreign languages.

D. The differences between bilingual education in Europe and USA.

D

A 16-YEAR-OLD boy finds himself on a boat in the Pacific Ocean after escaping a shipwreck. Even worse, he is left with a huge tiger for company. But he manages to survive after 227 days of fighting against all the hardships of the sea.

Pi,the lead character in Oscar-winning Ang Lee’s new movie Life of Pi, went through an inspiring journey of growth and self-discovery. So did 19-year-old Suraj Sharma, the Indian actor who plays him.

But it was a lucky chance that opened up the opportunity for the new star. Sharma was a regular student who lived with his mathematician parents in Delhi, India. As the director traveled to Mumbai to find his Pi, the teenager went along with his younger brother, who had acted in a couple of movies, to audition. But little did Sharma know that he would end up winning the role from 3,000 hopefuls.

Lee said he saw Pi in Sharma: “Not only does he have a compelling and wise look. He has this rare talent.” The director said that in the final round, Sharma gave one of the “most compelling readings we had. In the end, he was in tears.”Understandably, Sharma didn’t want to let Lee down. “He [Lee] had given me this opportunity. I had to give it my best,” Sharma told the Philippine Daily Inquirer.

Sharma swam for four or five hours a day until he was completely comfortable with the water. He also worked on his body because he had to first gain weight and then quickly lose weight as the story developed. He even had rats run all over him to prepare for his role. Lee was impressed by the teenager, especially his endurance and patience in staying in a water tank for many hours each day. Sharma was only 16 when Lee signed him. After three years of shooting, Sharma said he had matured with Pi’s journey.

41. What is the function of the first paragraph?

A. To introduce the topic of the passage.

B. To appeal to readers to watch a movie.

C. To attract readers to continue reading.

D. To suggest the theme of this passage.

42. We can know from the passage that .

A. Sharma wanted to become a mathematician.

B. Sharma had acted in a couple of movies.

C. Sharma was sure to win in the audition.

D. Many teenagers wanted to act the role Pi.

43. What does the phrase “let down” mean?

A. make sb disappointed.

B. seat sb down.

C. reject sb’s requirement.

D. take down sb’s information.

44. Which of the following words can be used to describe Sharma?

A. confident and passionate.

B. talented and diligent.

C. strong and courageous.

D. endurable and easily-excited

45. The passage is intended to introduce .

A. the thrilling escape from a shipwreck.

B. how an Oscar-winning movie attracts audience.

C. a young actor became matured when acting in a movie.

D. the difficulty in winning a role in a movie.

第二節 信息匹配(共5小題;每小題2分,滿分10分)

閱讀下列應用文及相關信息,并按照要求匹配信息。

首先請閱讀下列有關教育的圖片及文字:

A. Adult High School Diploma programs are central to the mission and tradition of Maine Adult Education. These are secondary educational offerings which lead to a high school diploma awarded by the local district.

B.

The overarching objective for Math Recovery is to provide a robust intervention framework for teachers working with elementary students to help in the construction of numeracy skills.

C.

Tell your friends, family, and neighbors to collect Campbells labels,?Boxtops for Education,and Caprisun Pouches on behalf of McIvaine ECC.

D.

BASIX mission is to promote a large number of sustainable livelihoods, including for the rural poor and women, through the provision of financial services and technical assistance in an integrated manner.

E.

At WNSL, teaching is a top priority. The Laboratory is actively involved in undergraduate and graduate education here at Yale, and is involved in community education, as well.

F.

Nearly 12 000 foreign nationals are currently enrolled at Norwegian institutions of higher education. International students may apply for admission to a variety of undergraduate and graduate degree programmes.

以下是一些學生的相關信息,請匹配他們感興趣的教育信息。

46. I have walked through the 3rd world and seen it all. A poor woman who begs and lives in a slum keeps giving birth to child after child. One man in the slum falls in love with her. Is the job that vanishes never found again? Can someone help this poor family?

47. Hi,I finish the PGCE at Cardiff this summer and I would like to apply for jobs in England. I know I have to apply to the GTC England but do I need to pass tests? Like in Math and all that?

48. I have finished my college studies (A-level). So I want to further study in Europe, but I don’t know which course to choose? Mostly I like chemistry, but most of the chemistry courses are in Norwegian language. Can some one help me to find the right course in English, please?

49. I am about to start studying computers at uni and I have to take some statistics and electronics papers. For each paper I have at least one ‘laboratory’ on my timetable. What does this involve? Why do you need to be in a lab to learn statistics?

50. Is there an adult continuation program in the UK? I didn’t finish school and I’m 24 years old. I would like to go back to school so that I can get my high school diploma. Is there a place where someone like me can obtain his high school diploma?

Ⅲ. 寫作 (共兩節,滿分40分)

第一節 基礎寫作 (共1小題;滿分15分)

以下是你班2013年4月6日(星期六)下午召開的主題班會——“參加體育鍛煉是否影響高考復習”的討論情況:

?影響、沖突:impact

[寫作內容] 根據以上信息為學校English Review(《英語周刊》)寫一篇英文報道,內容包括:

1.討論會召開的基本信息;

2.討論內容及形成的基本結果。

[寫作要求]

1.只能用5個句子表達全部內容;

2.作文中不能出現真實姓名和學校名稱。

[評分標準]句子結構準確,信息內容完整,篇章連貫

第二節 讀寫任務(共1小題;滿分25分)

閱讀下面短文,然后按要求寫一篇150詞左右的英語短文。

A friend can always be there for you. Well, we need a friend who can always help us. However, do you know how a true friend should be? Here are some pieces of advice.

A true friend is always ready to give his help to you. He can do many things for you. For example, a true friend can cheer you up when you are unhappy. Also a true friend can share everything he has with you. This is one thing that those who are not your true friends can't do.

A true friend is your eternal friend. He will still be your friend even if you are poor. There're many people who just want to make friends with those who are rich to get their money in the world. But a true friend will never do like this. So one who is always your friend can be your true friend.

These are things that a true friend can do. I hope we can make more and more true friends to make our everyday-life better and better!

[寫作內容]

1. 以約30個詞概括上文的主要內容。

2. 以約120個詞就“好朋友”的話題發表看法,內容包括:

⑴ 什么樣的朋友是“好朋友”;

⑵ 我們生活中為什么需要好朋友;

⑶ 如何才能跟別人成為好朋友。

[寫作要求]

1. 作文中可以使用親身經歷或虛構的故事,也可以參照閱讀材料的內容,但不得直接引用原文中的句子;

2. 作文中不能出現真實姓名和學校名稱。

[評分標準]概括準確,語言規范,內容合適,語篇連貫。

答案與點撥

I. 語言知識及應用

第一節 完形填空

科技的進步讓我們享受生活的同時,由于食品里面致癌添加劑的存在,各種各樣的疾病大肆橫行,消費者也難以辨別,深受其害,因此要阻止和預防此類行為,政府任重而道遠。

1. B 與上句的“the food we eat...”及下文的“making food more suitable to eat,.... made many foods ... to eat”,“That food is connected with illness is...”相呼應。

2. B 科技在取得迅猛“進步,令更多食物適宜食用”的同時,也令得很多食物“不適宜”吃。此處,advancement相當于progress。

3. C 根據答案2的解釋,可知是表示“不適合”之意,unfit與上文的suitable對應;而unable表示“不能夠做某事”。

4. A“飲食”與疾病息息相關;同一句的...has something to do with the diet as well,“40%的癌癥也與飲食有關”,更肯定了答案是diet。

5. D 由下文可知,1945年研究人員已經意識到食品添加劑會致癌,所以飲食與疾病之間有聯系并非是一個新的“發現”。

6. B 1945年研究人員意識到普遍用硝酸鹽來“保存/保持”肉類鮮艷的顏色。

7. C對于消費者而言,更加“難以”辨認標簽上所列的哪些是有利健康的,哪些是“有害的”,因為我們所吃的添加劑(對人體的影響)并非那么“直接”。

8. D 由選項7的解釋可知。

9. A 由選項7的解釋可知。

10. B 農民給牛等動物注射青霉素,很自然在牛奶里“發現/找到”青霉素了。

11. C 由下文to obtain a higher price on the market可知。給動物注射藥物并非出于醫療目的,而是為了“賺錢”。

12. D 農民給動物注射藥物“只不過”令其變胖而賣個好價錢而已。

13. A 盡管政府已經“反復/多次”努力來控制此類行為,但該現象“依舊/繼續”。

14. C 由選項13的解釋可知。

15. B 通過給動物注射藥物的方式來賺錢,該行為是“非法的”。

第二節 語法填空

本文講述作者等出發去下一個鎮,因為夜幕降臨,天氣惡劣,路途不熟,加上地圖標記模糊,作者一時找不到目的地。后來約翰偶然發現燈光,終于如愿進城。

16. a 不定冠詞置于單數名詞前面,表示泛指,意為“一……”,find a bed for the night意為“找到個過夜的地方”。

17. which / that 引導定語從句并在從句中作主語,先行詞是the narrow road。

18. it 在make it + adj. +to do sth.句型中作形式賓語。

19. poorly 副詞修飾過去分詞,城鎮在地圖上標記得很“模糊”。

20. anxious 在句中作表語,用形容詞。

21. had run 因“檢查”后才發現油已經“耗完”了,即“耗完”發生在“檢查”之前,表示“過去的過去”,用過去完成時。

22. Although / Though 表示讓步關系,“盡管”“我們”剩下很少的食物,但是還是決定在車里過夜。

23. finished 考查with的復合結構,meal與finish在邏輯上存在被動關系,且表示完成,故用finished。

24. and 因got out of...與 went for...是并列關系,故用and來連接。

25. to 表示“到達”的目的地,用介詞to,push...to...意為“把……推到……”,類似地 take...to...“把……帶到……”。

Ⅱ. 閱讀理解(共兩節,滿分50分)

第一節 閱讀理解

(A)英國蘇格蘭一對母女近日在海灘上撿到了一個裝有中文紙條的愛情漂流瓶。它是如何漂洋過海五千英里來到英國的也成為謎團。

26. D 細節理解題。從第二段的...were walking Portobello Beach when they came across an old glass bottle ..可知道答案。

27. B 細節理解題。從第四段的it could have been sent off as recently as six days ago if it followed the modern calendar, which celebrated the occasion on August 23.可知。

28. C 情感態度題。從第五段的it’s still a lovely gesture and an inspiring find可知。

29. A 細節理解題。從第六段的Nicola turned to the internet and her Australian friend, Julie Gould, whose daughter attended a Chinese school in Sydney可知。

30. B 推理判斷題。從上文的it’s incredible that it has travelled all this way可知,Nicola認為漂流瓶漂流這么長距離不可置信,這段是以一個例子證明其可能性。

(B)作者通過老子的智慧言論,指出放手可以改善關系,幫助人們獲得心靈的平靜。

31. B 文章結構題。這句引用了老子對let go的看法,引出本文的中心(下文正是討論let go和releasing)。

32. B 細節理解題。從第一段的The experience of release is found in all of the tiny, daily acts of forgiveness that most relationships demand可知。

33. D 細節理解題。從第二段的最后一句This is where our willingness to release becomes a gateway to love, forgiveness and the courage to try again可知。

34. A 細節理解題。從最后一段第一句It is easy to be misled in this culture into believing that it is what we accumulate that defines our life可知。

35. C 寫作對象題。從第一段的第二句the ability to let go is the essence of what real intimacy(親密) is made from和第五句It grows in the trust that offers both partners the encouragement and freedom to follow one’s own heart可知。

(C)專家指出,雙語學習使人更聰明。雖然相對于歐洲來說,美國對于學習外語還不夠重視,但現在越來越多美國人需要雙語學習。

36. B 細節理解題。根據第二段的第一句Psychologists once thought that growing up bilingual might lead to verbal delays---a late or absent development of talking可知。

37. D 推理判斷題。根據最后一段倒數第二句A number of institutions in the country are also pushing foreign languages in schools可知,機構在學校推行外語教育,也就是說有些學校還沒實施。

38. A 詞義推測題。根據下文可知,美國學習外語的人比歐洲學習外語的人少,證明他們不重視。

39. C 細節理解題。根據最后一段最后一句可知。

40. C 主旨大意題。根據全文,尤其是第一段的最后一句,第三段第一句和最后一段第一句可知。

(D)本文介紹了少年派的奇妙幻想的男主角Sharma的成長歷程以及李安導演對他的評價。

41. C 結構分析題。根據下文可知,這段是關于Life of Pi電影的介紹,通過這個介紹引入這部電影男主角Sharma的介紹,因此這段的作用主要是吸引讀者閱讀下文。

42. D 細節理解題。根據But little did Sharma know that he would end up winning the role from 3,000 hopefuls可知。

43. A 詞義推測題。根據The director (Lee)的評價以及Sharma所說的話(He [Lee] had given me this opportunity)可知,Lee給了他出演的機會,也就是沒有“令他失望”。

44. B 推理推測題。根據Not only does he have a compelling and wise look. He has this rare talent.和Sharma swam for four or five hours a day until he was completely comfortable with the water. He also worked on his body because he had to first gain weight and then quickly lose weight as the story developed. He even had rats run all over him to prepare for his role(最后一段前三句)可知。

45. C 寫作意圖題。根據全文,尤其是第二段的最后一句So did 19-year-old Suraj Sharma, the Indian actor who plays him.可知,本文介紹了一個演員在扮演這個角色的成長過程。

第二節 信息匹配

46. D題目關鍵信息“a poor woman”和“this poor family”,對應D選項的信息“promote...including for the rural poor and women, through...”(BASIX mission的使命就是幫助窮人和婦女)。

47. B題目關鍵詞“math”對應B項圖片的文字標題“mathematics”和文字“numeracy skills”(計算技能)。

48. F題目關鍵詞“...in Europe”和“Norwegian language”(挪威語),對應F選項的“Norwegian”。

49. E題目關鍵詞“studying computers”和“laboratory”,對應E圖片的計算機實驗室和文字“Laboratory”。

50. A題目關鍵詞“adult continuation program”和“high school diploma”,對應A選項的“Adult High School Diploma programs”。

Ⅲ. 寫作 (共兩節,滿分40分)

第一節 基礎寫作

On the afternoon of April 6th, 2013, our class held a discussion on whether taking part in physical training can impact the revision for college entrance examination. 62% of us thought physical training can keep us fit and in high spirits, so we can listen to the teacher even more attentively, and results of studies are better. They also said they felt it easier to remember the knowledge studied and they have often taken part in physical training. There are 31% of the students considered that they felt the college entrance examination is coming and the burden of reviewing is too heavy and there is too much homework to do, so they have no time to join any after-class activities. But there are still 7% of us students thought it’s a waste of time to join other activities, so they never had any activities in there spare time.

第二節 讀寫任務

This passage tells us that true friends are those who are always ready to help and be with you no matter whether you are poor or unhappy or in difficulty.

Good friends are those who come to you when in real need, just as the old saying goes:A friend in need is a friend indeed. Those who never leave you alone must be your true friend.

People need friends because it’s difficult to succeed without others’help and also no one can be sure of there being no difficulties in life. Close friends, like a torch, can light up the way forward and help achieve your goal.

Good friends,I think,should be helpful in daily life,but never fall into a bad gang or pick up any bad habits.

主站蜘蛛池模板: 日本欧美午夜| 少妇精品久久久一区二区三区| 国产国拍精品视频免费看 | 国产香蕉在线| 青青草一区| 久久国产高清视频| 日韩a级片视频| 五月婷婷综合网| 香蕉久人久人青草青草| 欧美三级自拍| 91久久偷偷做嫩草影院精品| 欧美成人第一页| 亚洲综合专区| 欧美一级片在线| 久久五月天综合| 国产精品久久久久婷婷五月| 亚洲婷婷在线视频| 国产精品美女免费视频大全| 国产在线观看成人91| 欧美伊人色综合久久天天| 日本少妇又色又爽又高潮| 国产迷奸在线看| 高清无码手机在线观看| 久久www视频| 日本午夜精品一本在线观看| 亚洲一级无毛片无码在线免费视频 | 91精品综合| 日本精品αv中文字幕| 中文国产成人精品久久| 一级香蕉视频在线观看| 黑色丝袜高跟国产在线91| 国产亚洲精品精品精品| 狠狠色狠狠色综合久久第一次| 伊人久久青草青青综合| 亚洲Av综合日韩精品久久久| 亚洲欧美在线综合一区二区三区| 日本在线免费网站| 成人一级免费视频| 国产在线专区| 在线免费无码视频| 国产欧美日韩免费| 欧美成人二区| 18禁不卡免费网站| 亚洲bt欧美bt精品| 久久9966精品国产免费| a毛片在线| 欧美亚洲欧美| 手机永久AV在线播放| 国产精品久久久久无码网站| 2020久久国产综合精品swag| 国产18在线| 在线观看91精品国产剧情免费| 亚洲天堂首页| 亚洲日韩在线满18点击进入| 久久精品日日躁夜夜躁欧美| 亚洲成A人V欧美综合| 国产欧美日韩另类精彩视频| 一级毛片在线播放免费| 亚洲第一页在线观看| 国产成人1024精品下载| 91系列在线观看| 色亚洲激情综合精品无码视频| 亚洲成AV人手机在线观看网站| 欧美精品成人一区二区在线观看| 熟妇人妻无乱码中文字幕真矢织江| 日本亚洲欧美在线| 蜜桃视频一区二区| 制服丝袜 91视频| 国产99精品久久| 四虎永久在线视频| 欧美日韩第二页| 最新午夜男女福利片视频| 国产福利免费在线观看| 亚洲欧美日韩综合二区三区| 日韩欧美国产区| 久久久久久久97| 91亚瑟视频| 亚洲嫩模喷白浆| 国产欧美精品午夜在线播放| 国产欧美日韩免费| 亚洲国产精品不卡在线| 四虎亚洲国产成人久久精品|